Uw spiegel schoonmaken met een aardappel

0
1314
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ze zijn in ieder huis te vinden en niet alleen in de badkamer: mooie spiegels! Dagelijks staan we voor de spiegel. Bij zo’n intensief gebruik blijft de spiegel vanzelfsprekend niet lang schoon. In dit artikel leren wij u een zeer opmerkelijke manier waarop u handig en op een milieuvriendelijke manier uw spiegel schoon kunt maken.

Spiegels milieuvriendelijk schoonmaken

Er bestaan vele manieren om een spiegel schoon te maken met verschillende schoonmaakmiddelen. Deze schoonmaakmiddelen zijn echter vaak niet milieuvriendelijk. Mijn verrassende tip voor het schoonmaken van uw spiegel is milieuvriendelijk en zeker de moeite waard om uit te proberen!

De spiegel schoonmaken met een aardappel

Heel simpel, met een aardappel laat u zonder grote problemen alle spiegels in huis weer mooi aan glanzen! Neem een rauwe, ongeschilde aardappel. Maak de buitenkant van de aardappel vooraf goed schoon. Voordat u begint, zorg ervoor dat de aardappel volledig droog is. Snij de aardappel over de lange zijde doormidden en druk één van de helften samen zodat het aardappelsap er een beetje uitloopt. Vervolgens wrijft u met de doorgesneden kant van de aardappel over de gehele spiegel. Het lijkt op magie, omdat direct al het vuil en aanslag op de spiegel zal verdwijnen. Zelfs vlekken van tandpasta, zeep en haarlak zullen verdwijnen. Neem nu een licht vochtig microvezeldoekje en veeg de spiegel met horizontale bewegingen schoon.

Nadat u de spiegel heeft schoongemaakt met het natte microvezel doekje, gebruik een droog microvezel doekje (geschikt voor glas). Wrijf stevig met de zachte droge doek over de spiegel om hem droog te maken en te laten glanzen. Uw spiegel is nu weer brandschoon en klaar voor gebruik. Bovendien zult u zien dat de spiegel, door het schoonmaken met een aardappel, minder snel zal beslaan.

Een simpele oplossing voor een bekend probleem. Probeer het nu zelf ook thuis en u zult direct resultaat zien. Succes!