Sonos One SL kopen? Ontdek hier je opties

0
115
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen van een Sonos One SL? Je hebt hiervoor verschillende mogelijkheden! Ben jij benieuwd naar je opties, waar je een speaker kunt kopen en hoe je bespaart op de aankoopprijs? Dat lees je hier!

Dit zijn je opties

Je kunt er in de eerste plaats voor kiezen om een losse One SL aan te schaffen. Maar er zijn ook mogelijkheden om een set te kopen van twee speakers. Op deze manier heb je in twee kamers de mogelijkheid om je favoriete muziek te luisteren. Het is daarnaast mogelijk om de speaker te combineren met een Sonos Playbar. Zo kun je in de woonkamer een krachtig surround geluid creëren. Altijd al je eigen home cinema willen hebben? Dat komt heel dichtbij met de Sonos speakers.

Waar kun je terecht?

Er zijn meerdere (web)winkels waar je terecht kunt voor de aanschaf van een Sonos One SL. Het merk Sonos wint aan populariteit en wordt in steeds meer Nederlandse winkels verkocht. Onder andere bij winkels van Expert, De Bijenkorf en MediaMarkt kun jij terecht voor een Sonos speaker. Winkel je liever online? Grote webwinkels als Bol.com en Coolblue hebben een ruim assortiment van Sonos producten, waaronder de Sonos One SL.

Profiteer van een mooie aanbieding

Je betaalt voor kwaliteit en daarom zijn Sonos speakers niet goedkoop. Toch is het mogelijk om minder te betalen voor de aanschaf van je Sonos One SL. Zo kun je ervoor kiezen om af te wachten tot er een mooie aanbieding om de hoek komt kijken. Dit biedt de mogelijkheid om tientallen euro’s te besparen op je aankoop. Door alle actuele deals in de gaten te houden, mis je nooit een aanbieding en kun je de Sonos One SL of een compleet set voor veel minder geld aanschaffen!