Slim spiegeltje, spiegeltje aan de wand

0
7
Design en lifestyle

Steeds meer onderdelen in huis worden smart gemaakt. Waren het eerst de TV, de verlichting en de deurbel. Nu is ook de badkamerspiegel aan de beurt. De nieuwe generatie badkamerspiegels hebben een paar leuke foefjes, wat het gebruik in de badkamer nog leuker en makkelijker maakt.

Modern & duurzaam design

Allereerst is de smart mirror uiteraard duurzaam. De spiegel is voorzien van sfeervolle ledverlichting. De randen zijn prachtig afgewerkt en voorzien van een sfeervol design.
Hierdoor oogt de spiegel erg modern en helemaal van deze tijd. Dat je met deze spiegel helemaal bij de tijd is, bewijst ook de handige weergave van datum en tijd aan de rand van de spiegel. Handig! Dan weet je gelijk of je nog wel tijd genoeg hebt om die baard te trimmen of die laatste finesse aan make-up kunt aanbrengen wil je op tijd komen voor die belangrijke afspraak, of die spannende date. 

Over die spannende date gesproken, er zit nog iets moois in de spiegel. Je kunt namelijk ook zien in de spiegel wat het weer gaat worden die die dag of avond. Weet je gelijk of je de paraplu bij je dragen om je date droog te houden of je de deo rol nog een extra ronde langs oksels moet brengen vanwege warme temperaturen! Niet verkeerd toch?

Makkelijk in montage

De slimme spiegel is heel makkelijk te monteren door de meegeleverde bevestigingsbeugels die voor het oog onzichtbaar zijn. Hierdoor blijft het mooie design dus intact. Ook voor de iets minder handige klusser is de spiegel dus snel te plaatsen. 

Sfeervolle verlichting & verwarming

In de spiegel is infraroodverwarming verwerkt waarmee je de badkamer kan verwarmen en bovendien sfeervol kunt verlichten. De verlichting is met een touch-button te bedienen. Met 1 klik kun je de badkamer sfeervol verlichten met een tweede druk op de knop activeer je de krachtige warmte uitstraling van maar liefst 500 Watt. Dit zorgt in eerste instantie voor een aangename temperatuur in de badkamer en ook een ander probleem verdwijnt dan als sneeuw voor de zon, of moeten we zeggen als condens op een spiegel? Ja inderdaad ook van de condens ben je voortaan af na een warme douche beurt. 

Benieuwd naar deze spiegel?

Zou je graag eens willen zien hoe een slimme spiegel werkt, kijk dan eens naar video. Zou je graag een slimme spiegel willen kopen dan kun je deze makkelijk bestellen bij badkamerspiegels.nl