Styling

Sfeervol wonen

Geschreven door admin

Je hebt een nieuw huis gebouwd of gekocht. Goed nagedacht over de wandbekleding, de vloeren en het lichtplan. Ook de meubels zijn uitgezocht en hebben een plek gekregen in huis.

Dan is het nu tijd om sfeer te brengen in huis. Nou ja, als het goed is heb je die sfeer er natuurlijk al ingebracht met alle items die je tot dusver hebt aangeschaft, maar de kleine sfeerhoekjes in huis geven je woning die persoonlijke sfeer waarmee dit huis jouw huis wordt.

Dat een persoonlijke sfeer in je huis brengen nog niet zo makkelijk is merk ik aan de vele vragen die ik ontvang over het brengen van sfeer in huis. Zodat je huis geen showroom is, maar echt weergeeft wie er wonen, zodat jij je er thuis voelt.

Maak sfeerhoekjes van woonaccessoires en items die je mooi vindt. Die kun je kopen, maar ook gevonden of zelfgemaakte accessoires geven een heerlijke sfeer.

Verzamel losse accessoires op een plek, bijvoorbeeld op een wandplank, schaal of dienblad. Op deze manier wordt het een sfeervolle eyecatcher in je woonkamer.Dienbladen

Denk bijvoorbeeld eens aan deze DIY slingers waarmee je een sfeerhoekje heel mooi samenbrengt, het verbind als het ware.

Slingers

En als kers op de taart… Wil je natuurlijk aan iedereen laten zien wie er in dat fantastische huis woont. Kies een persoonlijk naambord voor bij de deur. Ook daarin kun je een stuk van je sfeer, je hobby, kortom je persoonlijkheid laten zien.

Naambord

Persoonlijke woonaccessoires vind je op www.wisenwaarachtig.nl Eigenaresse en ontwerpster Tamara denkt graag met je mee tot een uniek ontwerp