Sfeer en warmte door een terrashaard

0
898
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Rond oktober trekken wij mensen weer terug naar binnen. De zomer is dan voorbij en de temperatuur daalt stevig. Eigenlijk is dit heel jammer, oktober is juist een prachtige maand waar we de herfst echt in zien bewegen. Een deken is niet meer genoeg en ook wordt het zo vroeg donker. Een terrashaard kan ons gelukkig hierin voorzien. Een terrashaard is een plek in de tuin die je warm kan houden en sfeer kan brengen, dit is een open vuur, net als een open haard. De geur van brandend hout samen met een betoverend licht en warmte. Dit klinkt als puur genot!

Soorten terrashaarden

Er zijn zeer veel verschillende terrashaarden verkrijgbaar. Sommige lijken op een open vuur plaats en andere lijken weer net iets meer op een open haard waar een stuk pijp uitsteekt. Dan heb je tegenwoordig ook nog de mogelijkheid om terrashaarden te kopen die een elektrische ontsteking hebben en die op gas werken. Dit heeft als grote voordeel dat er geen rookvorming is en je hoeft niet zelf een vuurtje te maken. Ook is het zo dat er bij een terrashaard die op gas werkt alleen een gasaansluiting nodig is zodat je geen hout meer op hoeft te slaan. Toch blijft een knisperend vuurtje iets magisch hebben. Graveka heeft een mooi aanbod aan terrashaarden.

Ontspannen in de tuin

Met de juiste meubels rond je heen in de tuin kan je je eigen ontspannen plek creëren. Het is fijn als je tuin of buitenplek het verlengde is van je huiskamer. Je kan veel sfeer in je tuin creëren, zet lekkere bankjes en loungestoelen neer om lekker in weg te dromen en kleed alles leuk aan. Met kussens, kleden en misschien zelfs kaarsen. Zo kan je heerlijk ontspannen met vrienden en familie en genieten van al het moois dat de herfst te bieden heeft.