Kunst

Schilderij meegenomen van vakantie? 3 tips voor het opspannen

Geschreven door admin

Tegenwoordig is het een nieuwe trend om ter herinnering aan het land of vakantie een schilderij mee te nemen naar huis. Je kan het schilderij opgerold als handbagage meenemen maar wat doe je na aankomst in Nederland met het schilderij? In Nederland aangekomen wil je het schilderij zo snel mogelijk aan de muur hebben, wat kan je het beste doen en waar kan je hiervoor terecht?

Het schilderij zelf opspannen op een houten frame

Wilt  u het schilderij zelf opspannen dan kunt u online een spieraam bestellen. Lees de beschrijving voor het stap voor stap zelf opspannen. Het zelf opspannen van een schilderij is niet moeilijk maar vaak ontbreekt het aan de juiste materialen en ervaring. U kunt het opspannen ook laten doen door een vakman.

Het schilderij laten opspannen

Een lijstenmakerij heeft alle materialen om een schilderij op te spannen. De prijzen voor het opspannen kunnen per lijstenmaker erg verschillend zijn, informeer dus eerst naar de prijs voor het opspannen. Zoek op internet naar een lijstenmakerij bij u in de buurt.

Schilderij opspannen online regelen

Tegenwoordig kunt u het opspannen van uw schilderij ook helemaal online regelen. In dit geval stuurt u uw doek op rol per post naar de lijstenmakerij en u krijgt het opgespannen weer thuisgestuurd. Voor grote schilderijen is er zelfs een ophaal en breng service mogelijk. Vraag eerst een offerte aan voor de prijs.

Kijk voor meer informatie op www.schilderijlijsten.com