Tuin

Rozen kopen bij Seurosa.nl

Geschreven door admin

Rozen zijn er in enorm veel verschillende soorten en kleuren. In bijna iedere tuin vind je wel rozen. Wil jij ook een prachtige rozenstruik of een mooie klimroos aanschaffen? Bij Seurosa.nl kun je eenvoudig online jouw rozen kopen.

Diverse soorten rozen

Er zijn diverse soorten rozen die je in de tuin kan planten. Zo kun je een fraai rozenperkje maken, waarin verschillende struikrozen geplant worden. Als je hiervoor verschillende kleuren rozenstruiken gebruikt, krijg je een mooi gekleurde zee van rozenbloemen. Door er enkele stamrozen bij te planten kun je ook mooi variëren in hoogte wat een extra mooi effect aan jouw tuin geeft.

Naast stam- en struikrozen kunnen klimrozen je tuin ook mooi aankleden. Die lelijke schutting van de buren, kun je prima wegwerken door een klimroos te planten die de schutting bedekt! Een klimroos tegen de muur zorgt vaak ook voor een fraaier uitzicht.

Rozen kopen online

Bij het online kopen van rozen, moet je goed opletten waar je deze koopt. Je wilt natuurlijk wel rozen ontvangen van uitstekende kwaliteit. Bij Seurosa.nl hoef jij je hier geen enkele zorgen over te maken. De rozen worden gekweekt in de eigen kwekerij en met de jarenlange ervaring in het kweken van rozen blijft de kwaliteit gegarandeerd. De rozen worden speciaal voor de bestelling klaar gemaakt en zo wordt er voor gezorgd dat de rozen die verstuurd worden van goede kwaliteit zijn om uw tuin te sieren.

Rozen in de tuin planten

Alle rozen (stamrozen, klimrozen en struikrozen) die in de volle grond worden geweekt, zoals bij Seurosa.nl. Kun je het beste in het najaar planten. De grond is dan nog warm, waardoor er al nieuwe worteltjes aan de rozen gevormd gaan worden. De roos zal hierdoor in het volgend voorjaar optimaal uitgroeien! Rozen houden van een zonnige plek, het liefst een plek waar de wind enigszins bij kan. Rozen zijn kieskeurig als het om de grondsoort gaat. Het mooiste bloeien ze in lichte klei of leemgrond, maar zandgrond kan ook prima. Bij zandgrond is het goed om de grond te verrijken met veel verteerde mest of compost. Zware kleigrond kan met basaltmeel losser worden gemaakt.