Review: de Elly zitzak

0
1005
Elly zitzak
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Aan het eind van de werkdag zal je behoorlijk vermoeid zijn! Er is dan ook niets lekkerder dan heerlijk in je Elly zitzak wegzakken, onder het genot van een hapje en een drankje. Pak je favoriete tijdschrift of boek erbij en rust uit van hetgeen je vandaag gedaan hebt. Wij mochten de Elly zitzak testen en beschrijven onze bevindingen in dit artikel. Heb jij al een zitzak in je interieur? Niet alleen biedt een zitzak van bijvoorbeeld een webwinkel als Terapy je een plek om uit te rusten, ook past de zitzak vaak goed in het interieur binnen woningen. Kies voor een zitzak in grijs als deze niet op mag vallen, of neem bijvoorbeeld een felgroene zitzak om een eyecatcher toe te voegen!

 

Elly zitzak biedt je een stevige zitplek in huis

Een van de grote voordelen van de Elly zitzak, althans in onze ogen, is het feit dat je hier niet volledig in weg zakt. Hoewel de zitzak zich steeds meer naar de vorm van je lichaam zal vormen, blijft deze lekker stevig. Dit maakt de zitzak ook geschikt voor mensen die al wat ouder zijn en het steeds lastiger vinden om op te staan. Daarbij is het niet altijd prettig om je knieën in een vreemde hoek te moeten houden, als je volledig wegzakt in de zitzak. Ook fijn aan de vulling is dat het langer goed blijft! Zo is een Elly zitzak een investering voor de toekomst.

Elly zitzak

Gebruik de Elly zitzak in de zomer op het terras

Wij mochten de Elly zitzak in een week met prachtig weer testen. Dit maakte dat we nog meer plezier beleefden aan de zitzak! Je kunt deze namelijk niet alleen in huis gebruiken, maar bijvoorbeeld ook op je terras of gazon zetten bij mooi weer. Zo komt de zitzak zowel binnen, als buiten goed van pas! Is de hoes van dit zitzak vuil geworden? Geen probleem, wij konden de hoes na gebruik op 30 graden wassen.