Om je droomwoning te bewerkstelligen moet je stekkie soms een complete metamorfose ondergaan. Dat betekent klussen! Gelukkig kun je op Regiocontainer vertrouwen om je opstapelende afval voor je rekening te nemen. In een van onze handige afvalbakken kun je alle puin kwijt die er tijdens je project vrijkomt. En je spullen worden beschermd door middel van een opslagcontainer die in verschillende afmetingen beschikbaar is.

 

Je afvalcontainer kan afmetingen bedragen van tussen de 3 m3 en 40 m3. Het formaat hangt af van de omvang van je klus en de hoeveelheid ruimte die je beschikbaar hebt om de bak kwijt te kunnen. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je die altijd aan ons stellen! De deskundige medewerkers van Regiocontainer hebben ervaring met dit soort situaties en kunnen aan de hand van jouw beschrijvingen en eventueel foto’s van jouw situatie beoordelen of en waar de container het beste kan staan.

 

Afvalcontainer huren

Wil je in één keer van diverse soorten afval af? Dan is een afvalcontainer huren bij Regiocontainer een strak plan! Hier gooi je onder andere je hout, gasbeton, grofvuil en sloopafval in. Zwaardere materialen als asbest, koelkasten en dakleer kun je hier niet in kwijt. Voor een compleet overzicht van wat er al dan niet is toegestaan in de bak, verwijzen we je naar onze website. Voorsorteren van je afval is echter niet nodig. Dit hoort bij het verwerkingsproces en kun je rustig aan ons overlaten!

 

Bij Regiocontainer hanteren we all-in prijzen, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Hierbij zijn btw, milieutoeslag, halen, brengen en ledigen van de container, verwerking van het afval en zes weken huur inbegrepen! Geef gerust aan of je de bak langer of korter nodig hebt, dan passen we de duur van je huurperiode aan. Dat maakt een afvalcontainer huren bij Regiocontainer wel zo aantrekkelijk!