Afgelopen weekend viel me op hoe kaal de ramen in mijn woon –en kamer nu eigenlijk ogen. Om de een of andere reden zijn de planten in mijn huis nu eenmaal geen lang leven beschonken. Een vriendin van me bracht me op het idee om gebruik te maken van een raamsticker met een bloemen design die je op je raam dient te bevestigen. Als ik een aantal stappen terug doe ogen de bloemen net echt. Na een speurtocht op het Internet zag ik dat men ook stickers met katten of een papegaai erop verschaffen. Dit lijkt me een leuk idee voor op de slaapkamer van mijn zoon of dochter.

Mijn slaapkamer opfleuren met bloemen en katten als raamstickers

Zoals ik hiervoor al meldde heb ik gekozen voor de transparante stickers in de vorm van bloemen. Wist je trouwens dat deze stickers van het merk Flat Flowers zijn? Ze zijn van een statische substantie waardoor ze eenvoudig van het ene oppervlak naar het andere verplaatst kunnen worden.Raamstickers 1

Na meermaals geprobeerd te hebben moet ik de conclusie trekken dat echte planten het niet lang standhouden bij mij. Toch wil ik mijn interieur opfleuren, waardoor de raamstickers die ogen als waarheidsgetrouwe bloemen mijn voorkeur hebben. Van ver af valt het helemaal niet op dat deze bloemen niet echt zijn. Wist je trouwens dat deze stickers zowel binnen als buiten een plaatje tonen? Je kunt ze ook op een ander raam plakken, als je eens wat anders wilt.

Stel je trouwens eens voor: katten die waarheidsgetrouw mensen begroeten? Naast dat ze ideaal van pas komen in de woonkamer of voordeur is het ook een leuk idee om ze in de slaapkamer op te plakken.

Zelf mijn raam
stickers maken via een editor

Naast stickers die door een ontwerper zijn ontwerpen, kun je ook stickers zelf ontwerpen. Geef ruimte aan jouw creatief vermogen en gebruik je fantasie. Bij de webwinkel Raamstickers Maken kun je jouw eigen persoonlijke raamsticker maken.Raamstickers 2

Je kunt hier naar eigen smaak een raamsticker samenstellen, in slechts drie stappen. Kies allereerst het formaat uit, waarbij je kunt kiezen uit ‘op maat gemaakt’, klein, middelgroot en groot. Vervolgens kies je het soort materiaal uit. Denk bijvoorbeeld aan witte folie, transparantie folie of wat dacht je van gezandstraalde folie? Ten slotte upload je een afbeelding, vanaf je eigen computer of een van de verschillende online afbeeldingen platforms. Om je creatie te voltooien heb je onder meer de keuze om tekst toe te voegen en de afbeelding uit te snijden. Nadat je klaar bent, zie je de prijs en wordt de raamsticker zo snel mogelijk naar je toe opgestuurd.

Naast raamstickers heb je ook de mogelijkheid om plakletters, logo stickers en raamfolie items naar jouw wens te creëren via de smart editor waar deze webwinkel gebruik van maakt. Bij plakletters kun je bijvoorbeeld denken aan de openingstijden op een sticker, een sale sticker of het huisnummer als sticker. Met raamfolie kun je de familienaam of het huisnummer op maat laten snijden en op het raam in de deur plakken.