Precies het effect dat je wil

0
880
WonenWonen

Kan je tuin, balkon of zelfs terras een oppikker gebruiken? Wil je wat kleur brengen in de troosteloze winter, het klamme voorjaar of de zomer benadrukken? Ik in elk geval wel! En dat doe ik sinds kort met een tuinposter van 123tuinposter.nl. Ze hebben me overtuigd met hun site en ik zag hun tuinposters voorbijflitsen op televisie, dus ik dacht dat de kwaliteit wel goed moest zitten.

 

Met een keuze tussen meer dan 4.000 foto’s was ik best even zoet. Het hangt er ook maar vanaf welk effect je in je tuin wil bereiken. Voor mezelf was dat duidelijk, ruimte scheppen. Maar net zo goed werk je met een donkere afbeelding. Zelf ging ik sowieso voor een weids zicht. Ik koos voor een veld vol lavendel, zo moet ik op zijn minst niet meer op de donkere tuinmuur kijken. Met deze tuinposter denk ik steeds aan mijn vakanties in Frankrijk. Zo is een tuinposter nog eens uitstekend voor je humeur ook!

 

Recent heb ik ook nog een tuinposter cadeau gedaan aan mijn oma. Ik weet dat ze verzot is op haar kat Felix. Ik had dus een foto opgesnord van het beestje, laten drukken bij 123tuinposter.nl en afgegeven. Ze was in de wolken!

 

De tuinposter ophangen

 

Ook dat gaat eigenlijk heel eenvoudig. Ik zag op de site dan je tussen een heleboel mogelijkheden kan kiezen. Zo zag ik er voorbeelden van houten en aluminium frames, maar dat is niet mijn ding. Bovendien heb ik er de plaats niet voor. Zelf ga ik steeds voor de zelfklevende poster. Makkelijk te hangen en een schitterend effect, meer moet dat niet zijn.

 

Bang de regen afwachten 

 

Ik geef het toe: de eerste keer was ik echt bang dat mijn tuinposter om weg te gooien was bij regen. Maar de tuinposters zijn overduidelijk niet van papier. Het water loopt gewoon van de muurposter af. Of de bijgeleverde documentatie stond overigens dat ik er 3 jaar garantie op kreeg. In die tijd kan de poster al zeker niet verkleuren door de zon. Dat hoop ik echt, want de kleuren zijn nu fenomenaal en ik zou niet willen dat dit afneemt.

 

De afmetingen van een tuinposter 

 

Zelf woon ik niet echt riant, dus een enorme tuinposter was niet aan mij besteed. Het kan wel! Zelf koos ik voor een exemplaar van 1 meter x 2 meter, maar veel groter is blijkbaar ook mogelijk. Je geeft deze afmetingen heel nauwkeurig in op de site. Je ziet dan ook gelijk de kostprijs, wat wel handig is en het voorkomt teleurstellingen. In elk geval hangt mijn tuinposter nu te blinken in de tuin. Uiteindelijk duurde het nog geen week voor ze voor de deur stonden met mijn tuinposter, dus veel geduld moet je niet hebben.

 

Er zullen ongetwijfeld nog wel andere leveranciers zijn van tuinposters, maar 123tuinposter.nl voldeed aan mijn verwachtingen en ik blijf ze dan ook trouw.