Inrichten met warmte en persoonlijke touch

0
520
Design en lifestyle

Foto’s van bijzondere gebeurtenissen als geboorte, huwelijk of mooie reis, verdienen een plekje in de woning. Hiermee wordt direct een persoonlijk tintje gegeven aan het interieur. Voor een robuuste, stoere uitstraling print herinneringshout.nl je favoriete foto, tekst of afbeelding van een (geboorte) kaartje op hout.

Waarom hout? Hout zorgt voor warmte en is tegelijk stoer en duurzaam. De natuurlijke uitstraling geeft een extra dimensie aan de afbeelding. Herinneringshout maakt gebruik van populieren- en vurenhout. Of je nu kiest voor houten wanddecoratie uit één geheel of bestaande uit verschillende latten, voor ieder is er wat wils.

afbeelding 1

Herinneringshout.nl bedrukt naast wanddecoratie, ook houten memory boxen en speelgoedkisten. In de memory box kunnen persoonlijke herinneringen bewaard worden. Herinneringen aan een geboorte, huwelijk of dierbaar persoon verdwijnen voortaan niet achter de knieschotten op zolder, maar zijn altijd dichtbij.

afbeelding 2

Met de speelgoedkist kom je na een dagje spelende kinderen in huis, weer tot rust in een opgeruimde woning. Bovendien kan de buitenkant van de speelgoedkist helemaal naar wens worden ontworpen, waardoor deze af te stemmen is op de uitstraling van het interieur.

afbeelding 3

Een ontwerp naar wens, daar helpt eigenaresse Marlies de Jong je graag bij. Neem gerust eens een kijkje op de website http://herinneringshout.nl/.