Paasbrunch organiseren? Dit mag niet ontbreken!

0
326
paasbrunch organiseren
WonenWonen

Het is weer bijna Pasen en je hebt dit jaar beloofd om de paasbrunch bij jou te organiseren. Je weet nog niet precies wat je allemaal gaat bereiden en aan hapjes klaar gaat maken, dus tips zijn welkom. Zie hieronder meer informatie over wat er niet mag ontbreken tijdens een paaslunch.

 

Tip: kom jij uit de omgeving van Haarlem? Laat een lekkere lunch in Haarlem bezorgen met allerlei hapjes en zoetigheden. Perfect voor de paasbrunch.

Brood

Uiteraard mag brood niet ontbreken tijdens een paasbrunch. Je hebt voor Pasen in heel veel supermarkten leuke paasbroden, suikerbroden, breekbroden of croissants die je kunt kopen. Heb je een airfryer of oven? Koop dan eenvoudig diverse soorten broodjes en stokbrood (wit en bruin) en maak dit kort van tevoren warm. Zo heb je voor ieder wat wils.

Fruit

Ook fruit is lekker tijdens een paasbrunch. Maak je een salade van soorten fruit of leg gewoon fruit in kleine stukjes op een schaal, zodat iedereen tussendoor kan genieten van een lekker stukje banaan, appel of druif. 

Sap/thee/koffie

Zorg tijdens de paasbrunch ook voor een lekker vers sapje, een smoothie en koffie en thee. Niets is er zo lekker als een bakje thee of koffie tijdens een heerlijke brunch.

Salade

Ook een pastasalade of fruitsalade is een aanrader tijdens een paasbrunch. Beiden soorten salade zijn makkelijk en snel te bereiden, maar zorgen voor een leuke afwisseling op tafel en vaak vinden mensen salade tussendoor ook nog eens erg lekker!

Beleg

Zorg zowel voor zoetbeleg als vlees en vis voor op de broodjes. De ene persoon houdt meer van een broodje met kaas en worst, terwijl je de andere persoon wellicht niet blijer kunt maken dan een broodje met zalm of simpelweg een broodje met hagelslag. Ben je niet zo handig in het verzorgen van een brunch? Je kan ook een lunch laten bezorgen door Lunch.nl.

Chocolade

Uiteraard mag chocolade tijdens een paasbrunch niet ontbreken! Leg voor iedereen een klein cadeautje neer met paaseitjes of leg paaseitjes verspreid over de tafel heen, zodat iedereen tussendoor ook lekker kan genieten van de zoetigheden die op tafel liggen.