Ovale eettafel design

0
884
Design
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Tegenwoordig zijn ze weer helemaal in! De ovale eettafels. Je ziet ze overal. Als je een winkel binnenloopt of als je een tijdschrift openslaat. Toch is het niet iets wat pas op de markt is. Als je kijkt naar oude films of naar antieke woonmeubels, dan zie je toch dat veel eettafels al ovaal of rond waren. Dat is zelfs een beetje een kenmerk geworden voor een oud pronkstuk. Heb je een leuk idee in gedachte, laat dan je tafel op maat maken bij MK creations.

 

Tegenwoordig is het weer helemaal in, en om het dan net een moderner tintje te geven, kan je gaan voor een ovale eettafel. Tegenwoordig heb je verschillende designs van verschillende soorten materiaal. Je ziet veel oud hout terug komen. Dat geeft de ovale eettafel toch nog dat antieke. Maar je hebt ook veel moderns zoals hoogglans of glazen ovale eettafel designs.

 

Waar je ook voor kiest, het is allemaal net wat anders dan de vierkante eettafel wat tegenwoordig toch wel veel wordt gebruikt.

 

Een ovale eettafel design heeft toch verschillende voordelen. Zo neemt het minder plek in dan een vierkante eettafel. Ook oogt het mooier omdat het toch weer een andere vorm heeft dan bijvoorbeeld een vierkante kamer. Nog een groot voordeel is dat als je aan een ovale eettafel zit, je geen scherpe kanten hebt. Dus het is een stuk veiliger voor kinderen dan een eettafel die scherpe hoeken heeft. Ook heb je het gevoel dat je meer contact hebt met mensen die met je aan tafel zitten. Omdat je bij iedereen bijna even dichtbij elkaar zit.

 

De traditionele eettafel

 

Bij heeft veel verschillende woonwinkels kan je verschillende soorten ovale eettafel designs vinden. Er is genoeg keus. Ook kan je het natuurlijk laten maken door een meubelmaker. Zo kan je het precies op smaak laten maken. Je kan dan denken aan de hoogte van de tafel en aan de breedte. Ook hoe lang je de tafel wilt hebben en hoeveel stoelen je eronder wilt laten passen. Je kan spelen met de poten en met het materiaal. Wil je toch voor iets kant en klaars gaan dan kan je in verschillende winkels terecht. Want tegenwoordig is het een hot item geworden!

 

Sla je woon tijdschrift open of stap naar een woonwinkel en laat je verassen en inspireren door de verschillende ovale eettafel designs! Stap uit de bubbel van wat er tegenwoordig het meest wordt gebruikt en maak je ruimte dynamischer door er verschillende vormen in te zetten. Want Ovaal blijft een mooie vorm en is ook heel leuk te bekleden met verschillende soorten servies.