Design en lifestyle

Hi allemaal, allereerst zal ik mij nog even voorstellen. Mijn naam is Amy. Ik ben eigenaar en schrijfster van de blog/shop A-Musthave. Een interieur & Lifestyle blog vol ideetjes, tipjes, hebbedingetjes en diy projectjes. Daarnaast knap ik oude antieke meubeltjes op die je allemaal hier kunt vinden.

Ik kwam met Liza van Sfeerenliving in contact en wij zijn van mening dat gastblogs elkaar alleen maar sterker kan maken, vandaar dat wij nu beide een aantal gastblogs zullen schrijven om elkaar een beetje publiciteit te gunnen! De gastblogs zullen iedere laatste vrijdag van de maand online komen. Hierbij de eerste!

Neeeeeeeeeeeeeee niet weggooien of bij het grofvuil gooien die oude deuren! Pleaseee doe het niet, ze zijn zó geweldig! Tegenwoordig betaal je zelfs best wel wat voor zo’n oude staldeur of paneeldeur dus alsjeblieft, bewaar deze en maak er een tof diy projectje van of iets anders maar in godsnaam, gooi-hem-niet-weg! Je hoeft ze ook niet ‘nieuw’ te maken(eigenlijk mág dat van mij niet eens) want de meeste die mijn blogs kennen weten inmiddels dat als de verfschilvers en de houtsplinters eraan hangen dat ík daar in ieder geval een hele blije vrouw van wordt! Laat ze zo! Echt geloof mij. Je kunt er zoveel mee! Wil je weten wat? Ja he!

Nou, je kunt de oude deuren bijvoorbeeld gebruiken als headboard. Maak er een salontafel van of eettafel. Je kunt er zelfs een bureau van maken! Als dat dan nog niet genoeg is kun je in een strakke keuken (ja die dan weer wel strak, lekker met beton enzo) een voorraadkast maken mét een oude paneeldeur. Ohh ik zie het helemaal voor me en ik-wil-het in mijn grotenmensenhuis! Verder kun je er nog een schuifdeur van maken, ooh I LOOOOVE schuifdeuren! Als laatste tipje, zet de deur gewoon tegen de muur aan. Gewoon tegen de muur? Já gewoon tegen de muur. Niks eraan doen en neerzetten die handel. Hups opschieten! Doe-het! Bijvoorbeeld achter de bank, bij de eettafel of naast een dressoir óf tegen een muur waarvan je niet weet wat je ermee moet.. Oh en dan nog 1 laatste tipje.. Heb je een oude deur over en wil je hem tóch weggooien of bij het grofvuil plaatsen? Please let me know. Ik willem!

Nou dan nu de prachtige beelden erbij die ik voor jullie heb gevonden!

Love –A
www.a-musthave.nl