Badkamer

Op zoek naar de juiste spiegel voor in je badkamer? De mogelijkheden vind je hier!

Geschreven door admin

Sanitairwinkel heeft een enorm uitgebreid assortiment in diverse spiegels. Zo hebben wij onder meer spiegelkasten, scheerspiegels / make-up spiegels, spiegels met verlichting en spiegels met verwarming. Deze verschillende soorten spiegels zullen één voor één kort worden toegelicht om jou te helpen in je keuze voor een spiegel.

Spiegelkast

Een spiegelkast is ideaal voor wie de ruimte in de badkamer praktisch wil benutten. De naam zegt het natuurlijk al; een spiegelkast is een kast welke tevens beschikt over een spiegel. Hierdoor hoef je dus niet nog een extra spiegel aan te schaffen voor in je badkamer, wat veel ruimte bespaard. Een spiegelkast is ideaal voor het opbergen van alle kleine spulletjes in de badkamer.

 

Scheerspiegels & make-up spiegels

Een scheerspiegel wordt ook wel een make-up spiegel genoemd. Dit is een klein spiegeltje met een vergrotend effect. Dit vergrotende effect zorgt ervoor dat je nauwkeuriger te werk kan gaan. Een scheerspiegel is ideaal voor het flossen van je tanden, het scheren van je huid, het opdoen van make-up en nog veel meer.

Spiegels met verlichting

Veel badkamers hebben weinig daglicht, waardoor een spiegel met verlichting geen overbodige luxe is. Met een spiegel met verlichting geniet u van verlichting die vaak net zo goed als daglicht is om je op te maken voor de nieuwe dag of om op stap te gaan. Een spiegelkast geeft tevens je badkamer extra uitstraling. 

Spiegels met verwarming

Een spiegel met verwarming beschikt veelal over een element dat achter de spiegel wordt geplaatst. Het grote voordeel van een spiegel met verwarming is dat je hiermee voortaan gelijk na het douchen of badderen je spiegel kan gebruiken. De spiegel hoeft in dit geval namelijk niet meer te worden ontdoen van de condens. Tevens is de verwarming achter de spiegel weggestopt, waardoor deze vaak niet zichtbaar is. Spiegelverwarming is energiezuinig, betaalbaar en het heeft geen onderhoud nodig.