Op zoek naar een bouwbedrijf in Amsterdam?

0
118
Design en lifestyle

Ben je op zoek naar een bouwbedrijf in Amsterdam met betrouwbaar personeel die kwaliteit leveren voor een scherpe prijs? Dan ben je hier aan het juiste adres. Dit bouwbedrijf kan ingezet worden voor complete verbouwingen, maar ook voor een aanbouw of nieuwbouwproject, renovaties, herinrichting van bedrijfspanden en het algehele onderhoud.

Allround onderhoud

Dit bouwbedrijf in Amsterdam is er voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten. Ze beschikken over jarenlange ervaring in de bouwsector, leveren kwaliteit, beschikken over echte vakmensen en hebben de juiste certificaten. Dit kan voor een eenmalige opdracht, maar ook op de lange termijn kunnen zij ingezet worden. Niet alleen voor grote of kleine onderhoudsklussen, maar ook voor verbouwwerkzaamheden of aan- en opbouwwerkzaamheden zijn zij beschikbaar.

Denk bijvoorbeeld aan een nieuw bedrijfspand dat volledig gestript en opnieuw opgebouwd moet worden, of een aanbouw die je graag zou hebben naast het huidige pand. Maar ook het onderhoud aan het pand zelf, zowel buiten als binnen, kan gerealiseerd worden. 

Man Wearing Blue Hard Hat Using Hammer

Bouwpersoneel via VD works

Ps24 is gespecialiseerd in het werven en uitzenden van verschillende specialisten als het gaat om bouwwerkzaamheden. Zij hebben bouwpersoneel beschikbaar voor de lange en korte termijn, doordat zij samenwerken met VD works. Ongeacht hoe groot de klus is en hoe lang je personeel nodig hebt, ze zorgen er altijd voor dat er enkel kwaliteit geleverd wordt. 

Man Wearing White Hard Hat Holding 2-way Radio

Contact opnemen

Wil je graag contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken, omdat je vragen hebt of omdat je graag een offerte aan wil vragen? Dan kun je dit het makkelijkste doen via het contact formulier die je op de website vindt. Wanneer je het formulier verstuurd, zullen zij zo snel mogelijk contact met je opnemen. Uiteraard kan er ook telefonisch of via de e-mail contact worden opgenomen wanneer je dit fijner vindt. Deze gegevens zijn onderaan de pagina te vinden.