Op maat gemaakte, industriële meubels

0
607
industriële meubels op maat
Design en lifestyle

Een nieuw huis gekocht, maar niet tevreden met het interieur? Op zoek naar een nieuwe keuken, terrasmeubels of een bed? Nood aan een fantastische eyecatcher voor de woonruimte? Dan zijn industriële meubels misschien iets voor jou! Een mooie industriele tafel kan een hele kamer opfleuren. Industriële meubels zijn gedurfd en stoer en maken een statement, zeker wanneer deze meubels op maat gemaakt worden! De kenmerkende materialen die gebruikt worden zijn oud hout en staal.

Het maken van industriële meubels op maat: de voordelen

Bij het maken van meubels op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Jij kan beslissen hoe jouw toekomstige huis, tuin of restaurant er zal uitzien. Bij het vervaardigen van bijvoorbeeld een op maat gemaakte, industriele tafel zal deze tafel ontworpen worden om perfect aan te sluiten in de ruimte. Afmetingen, hoogte, … Beslis het allemaal zelf! Een ingebouwde kast voor die ene muur waar je niets mee kunt aanvangen? Geen probleem! Op maat gemaakte meubels geven je de mogelijkheid om het maximum aan ruimte te benutten.

Industriële meubels toveren een saaie kamer om tot een stoere, aangename plek. Een industriele houten tafel op maat kan de blikvanger van de woonkamer worden, een keuken met industrieel karakter zal gezellig zijn om in te koken, vooral met de warmte van het oude hout en het stoere van het metaal. Als je kiest voor een industriële invulling van je huis ben je verzekerd van een exclusief interieur. Wanneer je de industriële look ook in de rest van je huis wil toepassen, kan je veel geld en tijd besparen. Bakstenen muren, betonnen vloeren, … De rauwe structuren kunnen in een fantastisch contrast staan tot de houten en stalen meubels.

Een groot voordeel bij het gebruik van materialen als staal is het gemak van het onderhoud. Een industriele tafel met een stalen blad kan gemakkelijk schoongemaakt worden, en kan tegelijkertijd dienen als een snijplank voor groenten, fruit, …

Bent u nog niet overtuigd? Neem dan zeker een kijkje op de website houtkwadraat.nl, een bedrijf waar twee tweelingbroers met hart en ziel industriële meubels vervaardigen. Zij deinzen niet terug voor een uitdaging.