Staalbewerking voor in de horeca; 4 mooie voorbeelden!

0
65
Design en lifestyle

 

Staal is ontzettend hip en toch tijdloos. Als je dit materiaal verwerkt in je restaurant of bar, dan is het geheid een succes. Omdat het zo tijdloos is zal zowel jong als ouder publiek dit kunnen waarderen en van genieten. Dit zijn een paar mooie voorbeelden hoe je staal in je etablissement kunt verwerken.

Krijg je al trek bij het idee om lekker verwend te worden in een restaurant. Dat kunnen wij wel begrijpen, want zo’n avondje uit is niet alleen heerlijk maar ook super gezellig. Wil je eens iets nieuws proberen? Ga dan naar dit all-you-can-eat-restaurant met meer dan 20 keukens.

Staalbewerking aan het plafond

Imposant en toch ook minimalistisch. Een stelling van staal vanuit het plafond is hartstikke mooi. Doordat het zo groot is, is deze manier van staal inzetten echt een eyecatcher. Maar vanwege de strakke lijnen en open ruimtes blijft het heel ruimtelijk. Hierdoor zal je bar of restaurant niet propvol lijken. 

Stalen deur

Je ziet het in veel restaurants, maar ook steeds meer in huizen terug: de stalen deur. Ook hier weer mooi ruimtelijk verwerkt. Als je de stalen deur verder namelijk met glas doet, blijft de ruimte een open gevoel. Het licht samen met het staal is prachtig. Je kunt dit op verschillende manieren uitwerken. Kies voor zwart staal dat netjes is afgewerkt oogt het chique. Wil je liever wat robuuster en stoerder; ook dat kan met stalen deuren. Of zoals in het voorbeeld: de reling van de tweede verdieping doorlaten lopen in de stalen deur. Zo maak je er een geheel van.

Metalen rekken

Wil je graag je flessen drank of verschillende soorten koffie tonen? Plaats dan een rek van metaal tegen de achterwand bij je bar. Ga je voor stoer dan kun je de plateaus waar de spullen op staan ook van staal laten maken. Wil je liever wat warmer? Werk het dan af met houten planken, want dat is ook een combinatie die erg goed met elkaar werkt. Mocht jouw oog hierop vallen, maar twijfelen of dit ook in jouw horecagelegenheid kan? Dan willen we graag die twijfel wegnemen. Je kunt heel gemakkelijk metaal op maat bestellen.

Metalen elementen

Vind je metaal wel een erg mooi materiaal, maar wil je niet iets te groots plaatsen? Geen zorgen, dat hoeft ook echt niet. Je kunt er ook goed voor kiezen om het in decoratie en kleine elementen terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan enkel poten van metaal bij de tafels of krukken. Kies een rand van staal rond de bar of ga voor mooie industriële lampen. Met een pa