Onze grijze houten jaloezieën

0
8
Design en lifestyle

Je bent jouw huis aan het veranderen. Je wilt graag een andere kleur aan jouw huis geven. Je kijkt lang rond wat je precies wilt. Wanneer je eruit bent welke kleur je wilt ga je eens zoeken. Het kleuren thema wordt grijs. Grijs is een lekkere kalme kleur dat overal wel bij past. Je wilt niet dat alles compleet grijs wordt want dat ziet er niet uit. Je neemt een grijze bank, een witte tafel enzovoort. Wanneer je jouw woonkamer inricht heb je doordat je de jaloezieën helemaal bent vergeten! Snel aan zoek voor mooie jaloezieën.

Wat voor jaloezieën heb je?

Als je op zoek bent naar onze grijze jaloezieën voor het raam dan heb je veel keuze uit veel verschillende materialen en kleuren. Op HXB.nl heb je hele prachtige grijze jaloezieën. Perfect denk je dan. De kleur past bij mijn huis, maar dat is niet het enige waar je uit kan kiezen op HXB.nl. Je hebt hier keuze uit prachtige houten jaloezieën.  Uit deze jaloezieën heb je verschillende kleuren dus er is altijd genoeg keus! Wanneer je jaloezieën aan het uitzoeken bent kun je kiezen waar je de jaloezieën wilt. Komen ze tussen twee muren te staan? Gaan ze aan het plafond hangen of gaan ze aan de wand hangen. Wanneer je hier keuze uit hebt gemaakt ga je door naar de volgende stap. De lengte berekenen. Op de plek waar je de jaloezieën wilt hoort natuurlijk een lengte bij. Wanneer je de lengte en breedte berekend is het belangrijk dat je dit op verschillende plekken doet. Dit komt omdat het zo kan zijn dat de muur wat schuin afloopt. Als je hierdoor net de plek opmeet waar hij het langste is kan het zo zijn dat hij niet gaat passen. Probeer daarom altijd op minimaal drie plekken te meten. 

Ook zorgt het bedrijf ervoor dat er gelijk centimeters eraf worden gehaald. Dit doen ze zodat het precies past. Wanneer je de lengte en breedte hebt opgemeten kan je kiezen hoe breed je de ladderbanden wilt hebben. Je kan voor hele brede ladderbanden kiezen maar ook voor wat smallere. Het is nu net wat in jouw smaak valt. Je kan ook de ladderbanden een andere kleur geven. Wanneer je dit hebt gekozen kan je kiezen waar je de bediening koortjes wilt hebben. Je kan ze allemaal links hebben of allemaal rechts. Je kan ze ook gedeeld hebben. Dit zorgt ervoor dat je minder snel in de war raakt welk koordje wat doet. Ook ziet dit voor sommige er beter uit. Bij deze bedienings- koortjes horen er ook grepen bij. Je hebt verschillende grepen. Je hebt houten grepen wat mooi eruit ziet als je ook houten jaloezieën hebt, maar je hebt ook chroom grepen. Je hebt deze in het zwart maar ook normaal chroom. Nadat je deze dingen allemaal hebt ingevuld kan je ervoor kiezen om een afdeklijst te nemen. Dit hoeft natuurlijk niet per se. Daarna wordt de prijs berekend en kan je afrekenen en genieten van je mooie grijze houten jaloezieën!