Je bent net verhuisd. Huis mooi ingericht. En er zit een house warming aan te komen. Natuurlijk wil je een memorabele house warming organiseren. Een standaard feestje met muziek en drankjes en hapjes is toch wat saai. Niet heel bijzonder in ieder geval. In dit artikel gaan we een idee bespreken om er een onvergetelijke avond van te maken.

Een mannelijke stripper inhuren

Ja je leest het goed. Iedereen is wel bekend met de Chippendales, de grondleggers van de strip industrie. En vervolgens The Full Monty, en recenter Magic Mike. Tegenwoordig is het ook goed mogelijk om dit soort strip acts in te huren en in huis te halen. Dit kan bijv. via Coqtales. Het werkt heel simpel. Je kiest een of meerdere strippers uit. En dan kun je aangeven in welk kostuum je deze verlangt, je kunt bijv. kiezen uit een brandweerman, een politie agent of een marinier. De stripper komt bij jullie thuis voor een show. Hier komt wel wat meer bij kijken dan simpelweg de kleren uittreken. Moderne strip shows zijn dynamisch en interactief. Nergens wordt het echter ordinair of onsmakelijk. Na de show is er voldoende tijd om met de stripper of strippers op de foto te gaan. Dat is nog eens een introductie tot jullie nieuwe huis. 

De mannelijke strippers zijn discreet. Jullie nieuwe buren, hoeven dus niet te weten dat jullie wel wat pikantere ideeën hebben over een geslaagd feest. 

Een stripper huren kan ook voor ander gelegenheden, denk bijv. aan een vrijgezellenfeest, lees meer daarover op de Coqtales website. Waarom een vrijgezellenfeest buiten de deur, als je ook gewoon in eigen huis een stripper kunt halen. Met als bijgaan voordeel dat de alcoholische versnaperingen thuis goedkoper zijn en men geen taxi hoeft te raadplegen om weer thuis te komen. Reden te over om een mannelijke stripper in te huren voor een spektakelstuk dat jijzelf en je vriendinnen niet snel zullen vergeten.