Nooit meer rondslingerende kinderjassen

0
593
Design en lifestyle

Ken je dat? De kinderen komen uit school en mikken hun jas ergens lukraak op de grond, in een hoekPanda-Hanger-Micush over een stoel of over de bank? Voor menig moeder vaak een frustratie, dus gingen wij op zoek naar een oplossing. Daarbij viel ons oog bij Dreumes enZo op de fijne collectie kapstokken.

De leukste haakjes met prachtige afbeeldingen en gemaakt van verschillende materialen. De haakjes zijn voor kinderen leuk, op de kinderkamer om hun badjas ofzo aan op te hangen of handig in de gang om zelf hun jassen overige spullen aan op te hangen op ooghoogte. Met een leuke kinderkapstok wordt de kans groter dat de jas ook daadwerkelijk opgehangen wordt en niet over een stoel of op de grond beland!

Maar ook zijn al die haakjes leuk voor mama! Je hangt aan deze gezellige kapstokjes gemakkelijk al je sieraden op, zo zijn er mooie hout geprinte haakjes van het merk Micush met prachtige tekeningen erop. Fijn praktisch en leuk om naar te kijken. Ook de collectie metalen kapstokken voor kinderen zullen bij velen goed in de smaak vallen.

Ook voor meer leuke kinderkamer spulletjes kun je bij Dreumes enZo terecht. Ze hebben er bijvoorbeeld mooie dekbedovertrekken en een hele uitgebreide collectie aan lampen. En ben je zwanger?… dan kun je hier ook helemaal los gaan aan alles voor je toekomstige baby.

hello bear webLeuk beddengoed, mooie posters, maar ook veel praktische zaken zoals hydrofiele luiers kun je hier vinden. Alles met uniek design, zo word wonen ook voor kinderen heel sfeervol.