Nog nooit van een tuindoek gehoord?

0
609
Design en lifestyleDesign en lifestyle

 

Dat kan natuurlijk altijd, maar je mist wel wat. Een tuinposter of tuindoek is ondertussen uitgegroeid tot een veel voorkomende decoratie in heel wat tuinen. Een poster met levendige kleuren die onmiddellijk sfeer schept in je tuin en je saaie tuinmuren voor goed doet verdwijnen. Wie wil dat nu niet?

123tuinposter.nl, de onbetwistbare marktleider in tuinposters

Je vindt er een onovertroffen keuze aan foto’s. Deze werden netjes opgedeeld in categorieën zodat je makkelijk een foto naar jouw smaak kan vinden. Wil je een unieke tuinposter dan is dat ook mogelijk. Je kan ook je eigen foto doorsturen en laten drukken op een tuindoek. Je bepaalt volledig zelf wat je op je tuinposter wil en je ontvangt deze in een nog hogere kwaliteit.

Makkelijk te onderhouden

In tegenstelling tot heel wat andere decoratie vergen tuinposters amper onderhoud. Ze behouden hun kleur, zijn waterdicht en kunnen tegen een stootje. Een tuinposter is dan ook een verstandige investering, want je hebt er jaren plezier van. Een vochtige, propere doek volstaat om je tuinposter te onderhouden. Met een garantie van 3 jaar ben je bovendien zeker dat je tuinposter heel wat jaren meegaat.

Volledig op maat

Niet alleen de foto bepaal je helemaal zelf, ook het formaat. Tot op de centimeter nauwkeurig kan je de door jouw gewenste afmetingen online ingeven. Zo past je tuinposter altijd perfect in de tuin. Ook heel grote formaten zijn mogelijk zonder aan kwaliteit in te boeten. De foto’s blijven even scherp en de kleuren even sprankelend. Tot een formaat van 10 x 5 meter kan je je tuindoek bij 123tuinposter.nl bestellen. Geloof ons maar: dat is een heel stevig formaat.

9 mogelijke bevestigingsmanieren

Met 9 ophangsystemen in de aanbieding, vind je zeker wel een manier om je tuinposter optimaal te presenteren. Zelfklevend of met een frame, heel wat is mogelijk met deze 9 systemen. Ook deze systemen komen allemaal met een stevige garantie en een woordje uitleg van hoe ze te monteren. Die montage is helemaal niet moeilijk, want alle systemen heb je in minder dan 10 minuten gemonteerd.

Bestel bij de specialist

Neem vandaag nog een kijkje op 123tuinposter.nl en laat je overtuigen door de prachtige beelden en de vele reacties van klanten. Al meer dan 9 jaar is 123tuinposter.nl de specialist in tuindoeken, een zekerheid op kwaliteit. Geef je foto en maten online in en je kent gelijk de prijs. Makkelijker kunnen ze het niet maken bij 123tuinposter.nl.