Nieuwe woning, nieuw stucwerk!

0
416
stucen
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Eindelijk is het gelukt! U heeft raak geschoten op de woningmarkt en de sleuteloverdracht staat voor de deur. Maar nu begint het pas. Wat moet er allemaal gebeuren in de woning? Is de woning praktisch klaar en is een likje verf voldoende om het tot uw droompaleis te maken? Of is van top tot teen strippen een realistischer beeld? Wist u dat een woning voorzien van vers sausklaar stucwerk en latex verfspuitwerk voor een compleet ander beeld kan zorgen? En dit hoeft niet eens duur te zijn.

Wat kost een woning laten stucen?

De kosten van een renovatie of nieuwbouwwoning laten stucen kunnen enorm uiteen lopen. Dit kan per stukadoorsbedrijf weer anders zijn. Bij veel louche figuren waar je via via mee in contact bent gekomen heb je het idee dat ze totaalprijzen compleet uit hun duim zuigen en de waan van de dag de prijs laten bepalen. Bij de meeste stukadoorsbedrijven betaald u extra als u uw plafond wilt laten stucen. Gelukkig is dit niet overal het geval. Er zijn een aantal bedrijven die zich online presenteren als de veilige haven in het ‘online stucgeweld’. Onnavolgbare prijzen en vreemde uitleg hebben hier plaatsgemaakt voor duidelijke prijzen en eerlijke en authentieke uitleg over zaken waar u vragen over heeft. Vaste meterprijzen maken het voor u een stuk duidelijker in de zoektocht naar de juiste stukadoor.

Hoe herkent u de juiste stukadoor?

Er zijn een aantal graadmeters die het makkelijker voor u maken om de juiste stukadoor te kiezen. Online zichtbaarheid van een stukadoorsbedrijf maakt het mogelijk om vanuit uw luie stoel een eerste schifting van de beoogde partijen te maken. Kijk hierbij of de partij een duidelijke en overzichtelijke website heeft. Of zij betrouwbare en authentieke reviews hebben. Het liefst bij een externe partij die de reviews verzamelen, dit maakt de betrouwbaarheid van de reviews al een stuk geloofwaardiger. Wat is hun werkgebied? Een landelijke dekking klinkt nogal ongeloofwaardig. Voeren zij de werkzaamheden zelf uit of besteden zij zelf alsnog alles uit aan derden? Communiceren zij duidelijke prijzen?

Stukadoors offerte aanvragen

Het aanvragen van stukadoor offerte gaat tegenwoordig simpel. Voor praktisch elke beroepsgroep is een het online landschap een offerte partij te vinden. Denk er echter aan dat de offerte partij zelf ook aan een dergelijke transactie wilt verdienen. U betaald in de regel altijd meer als u via een tussenpartij werkt. Daarbij komt dat u eigenlijk geen idee heeft wie er nu daadwerkelijk bij u over de vloer komt. Het is dus verstandiger om een offerte bij een echt stukadoorsbedrijf op te vragen die de werkzaamheden ook zelf uitvoert. Echte stukadoorsbedrijven herkent u aan de duidelijke en vaste prijzen die zij online via hun website communiceren. Vaak ontvangt u de offerte al binnen 2 minuten in uw mailbox.