Nieuwe terrastegels voor je tuin

0
393
Terrastegels
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Terrastegels zijn niet weg te denken uit het huis, en dienen vele doelen. Ze kunnen worden gebruikt als decoratie of om lelijke plekken op je terras te bedekken. Het beste aan terrastegels is dat ze er zijn in allerlei kleuren, vormen, texturen en maten! Dit betekent dat je tal van opties hebt als het gaat om het kiezen van de juiste voor je ruimte. Als je op zoek bent naar nieuwe terrassen, maar niet weet waar je moet beginnen, dan is deze blogpost echt iets voor jou. Lees verder om te ontdekken hoe je de perfecte set terrastegels voor je tuin kan kiezen!

De beste terrastegels voor je tuin kiezen

Beslissen over nieuwe terrastegels voor je tuin kan moeilijk zijn omdat er zo veel verschillende zijn. Als je investeert in nieuwe tegels voor je tuin, wil je iets kiezen dat lang meegaat, maar ook praktisch is en er goed uitziet. Ten eerste, denk na over wat voor soort materiaal je wilt waar je tegels van worden gemaakt. Er zijn drie belangrijke materialen – klei, beton en steen. Klei is het goedkoopst, maar kan barsten of splijten als het te koud of te warm is. Beton is duurder dan klei, maar zal minder snel barsten of splijten. Steen is fantastisch omdat het niet zo gevoelig is voor extreme temperaturen als klei, en bovendien zeer voordelig is.

Geglazuurde en ongeglazuurde tegels

Voor de hogere kwaliteit versies van deze materialen, kan je kiezen tussen geglazuurde en ongeglazuurde tegels. Geglazuurde terrastegels zijn meestal gemaakt van klei, steen of beton – dit soort terrastegels gaat langer mee dan de mindere kwaliteit versies die alleen een dun laagje over de bovenkant hebben om ze meer te laten glanzen.

Het is ook belangrijk dat je aan je tuin denkt wanneer je tegels voor je tuin kiest. Als je op zoek bent naar nieuwe terrastegels, bedenk dan of uw tuin het grootste deel van de tijd in de schaduw ligt of juist in de zon. De hoeveelheid licht in een ruimte beïnvloedt hoe vaak ze moeten worden schoongemaakt en hoe lang ze meegaan. Je huis kan volledig zijn ingericht met mooie meubels binnenshuis, maar als er buiten niet genoeg licht meer is omdat al je bomen te hoog zijn gegroeid, ziet het er nogal somber uit! Dus kies terrastegels voor uw tuin, zodat ze passen bij het zonlicht van buiten.

Zoals je ziet zijn er veel verschillende soorten tegels die je kan leggen in je tuin. Kijk eens naar wat je wilt want er zijn genoeg terrastegels!