Styling

Een nieuw jaar dus tijd voor een nieuwe stijl in huis!

inrichting
Geschreven door admin

Het jaar 2018 is begonnen en dus zijn veel mensen weer gestart met goede voornemens. Mogelijk heb jij er ook een aantal opgesteld. Vaak richten mensen zich tot afvallen, stoppen met roken of geld besparen. Maar heb jij er ook weleens aan gedacht om je woning opnieuw in te richten. Op deze manier begin je namelijk helemaal fris aan het nieuwe jaar. Maar wat kun je eigenlijk allemaal veranderen om een nieuw stijl te creëren in je huis?

Nieuw interieur

De makkelijkste manier om een nieuwe stijl te creëren is met andere  meubels. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om alles te vervangen, maar dat is niet noodzakelijk. Het vervangen van een aantal dingen kan al een hele andere uitstraling geven. Ga jij wat wijzigen aan je interieur? Dan is het natuurlijk wel leuk om met de trends van 2018 mee te gaan. Kies bijvoorbeeld voor houten meubilair, want dat is dit jaar helemaal in. Wil je niet al te veel veranderen? Verf je muren dan bijvoorbeeld in een felle kleur. Op deze manier ga je ook helemaal mee met de trends van dit jaar.

Kleine aanpassingen doen

Een muur verven is voor sommigen een kleine aanpassing, maar misschien voor jou nog wel te groot. Wil je echter wel een nieuwe impuls geven aan jouw interieur? Plaats dan wat kleine accessoires of verander een aantal kleine dingen. Accessoires kunnen een hele andere draai geven aan je interieur. Licht bijvoorbeeld een aantal objecten uit of ga creatief te werk met de accessoires. Zo springt jouw nieuwe stijl direct in het oog, let maar op!

Woning verbouwen

Is jouw woning al een aantal jaar hetzelfde? Dan wil je misschien wel totaal iets anders. In dat geval kun je natuurlijk voor een verbouwing kiezen. Zo kun jij jouw woning compleet anders indelen. Na de verbouwing kun je dan tevens een nieuwe stijl inpassen. Op deze manier sla je twee vliegen in één klap. En je past een nieuwe stijl in en je maakt je woning klaar voor de toekomst.