Slaapkamer Styling

Muurstickers: de ideale wanddecoratie!

Geschreven door admin

Fleur je ruimte op met een mooie muursticker. Van kinderkamer tot slaapkamer, van keuken tot woonkamer. Voor elke ruimte is wel een toepasselijk ontwerp te vinden. Muurstickers zijn dé oplossing voor een saaie muur!

Muursticker plakken

Het aanbrengen van een muursticker is eenvoudig. Zorg voor een vlakke muur of ondergrond. Plak de muursticker met een stukje tape aan de muur en bepaal de juiste positie. Vervolgens strijk je de muursticker aan met een spatel of pasje en verwijder je de overdrachtsfolie. Zo simpel kan het zijn!

Ook voor het verwijderen hoef je niet bang te zijn dat je aan de slag moet met een verfkrabber of föhn. De muurstickers worden gesneden uit een speciaal ontwikkelde folie. De folie is zo gemaakt dat de sticker goed hecht maar niet permanent. Het verwijderen kan daarom zonder dat je schade aan verf- en stucwerk. De kwaliteit is zeer hoog en de afwerking heeft een matte look. Het lijkt daarom net alsof de tekst op de muur is geschilderd. 

Slaapkamer muurstickers

slaapkamer_muurstickersOok leuk zijn de slaapkamer muurstickers die je slaapkamer in een handomdraai omtoveren tot een sfeervolle ruimte. Bijvoorbeeld een leuke nachtrust spreuk boven het bed zoals “Welterusten” en “Always kiss me Goodnight”. Je zult ‘s morgens met een glimlach wakker worden en ‘s avonds met warm gevoel je bed in stappen. Die kale muur is verleden tijd, tijd voor sfeer en warmte!

Eigen ontwerp sticker


Ben jij liever origineel? Kies dan voor een persoonlijke tekst muursticker van Meermetstickers.nl waarbij je zelf de tekst bepaalt. Daarnaast kun je kiezen uit tientallen kleuren en lettertypes zodat er altijd wel een match voor jou bij zit. Het voordeel is dat je gelijk het voorbeeld ziet zoals de tekst op jouw muur komt. Geen verrassingen, dat is wel zo prettig.

babykamer_muurstickers

Babykamer muurstickers

De babykamer muurstickers blijven ongekend populair. Het is een voordelige manier van wanddecoratie voor een fijne babykamer. De meeste muurstickers zijn voorzien van een eigen naam. Dat maakt de muursticker helemaal uniek! Wat dacht je van een muursticker met vlinders, een gedichtje zoals “Slaap kindje slaap” of een tak met uiltjes in verschillende kleuren? Hoe jouw babykamer ook wordt, een muursticker mag hier zeker niet in ontbreken.

Op Meermetstickers.nl vind je een breed assortiment muurstickers.