Muurstickers: Ideaal voor jouw woning inrichting

0
399
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Als je mooie stickers wilt kopen, moet je zeker hier zijn! In dit artikel lees je welke muurstickers het beste passen bij jouw eigen muren. Het maakt niet uit of het je slaapkamerr of woonkamer aangaat, met deze geweldige muurstickers hoef je nergens anders meer aan te denken! Een zeer populaire muursticker is de wereldkaart. Deze zorgt ervoor dat je altijd in contact met de wereld staat en elke dag een nieuw land of een nieuwe hoofdstad leert. Deze leuke muurstickers zien er niet alleen leuk uit, maar zijn ook nog eens superhandig! Jij en je kinderen zullen er zelfs ook veel van leren. 

Maak je eigen stickers

Naast de geweldige muurstickers, waaronder die van de wereldkaart en vele andere soorten, kun je ook je eigen stickers maken. Misschien wil je geen sticker van de hele wereld op je muur, maar wel een sticker van een specifieke stad of dorp op de muur van je hal. Met een grote stad als New York heb je vaak geluk en kom je allerlei leuke bestaande stickers tegen. Stickers van kleinere plaatsen in het de Verenigde Staten zijn vaak moeilijker te vinden. In dit geval, kun jij je eigen stickers laten maken. Zoek een mooie en duidelijke plattegrond van je gewenste dorp en laat er je eigen sticker van maken. Zo maak je van je huis direct je eigen plekje en creëer je veel gezelligheid! 

 

Andere soorten stickers

Het zelf (laten) maken van stickers biedt enorm veel mogelijkheden. Veel stickers gaan lang mee, maar je kunt er ook voor kiezen om een ​​sticker tijdelijk te laten zitten. Wie weet plak je wel elk seizoen een andere sticker op je voordeur. Bijvoorbeeld een zonnebloem in de zomer en een sneeuwvlokje in de winter. Je kunt een sticker natuurlijk ook maar één keer gebruiken. Wij denken dat muurstickers de beste optie zijn voor het inrichten van een woning. Denk bijvoorbeeld aan een leuke sticker voor de verjaardag van je kind. Hoe leuk is het voor een kind om naar beneden te komen in een woonkamer waar hun naam en nieuwe leeftijd op de muur staan ​​geschreven. Een kinderfeestje organiseren is vaak al moeilijk genoeg, dus je wilt niet ook nog bezig zijn met het maken van alle decoraties. 

Muurstickers voor verschillende kamers 

Muurstickers zijn een unieke manier om je muren een nieuw design te geven. De stickers kunnen eenvoudig op elke vlakke ondergrond worden aangebracht en kunnen in verschillende kamers van het huis worden geplaatst. Ook voor bedrijfsruimten is het een goede oplossing. Je kunt de stickers in de juiste afmetingen kopen en achter de bank, boven de tafel of op het meubilair plakken. Je kunt altijd zelf bepalen wat je erop wilt hebben. Ga bijvoorbeeld voor een tekst of voor een afbeelding met veel kleur. Er zijn tal van mogelijkheden voor zowel volwassenen als kinderen!