Inrichting Styling

Dé must have accessoires van dit najaar

Geschreven door admin

Die heerlijke warme zomerdagen, het stralende zonnetje, de gezellige avonden op het terras – het lijkt wel gisteren dat het nog zomer was. Maar inmiddels is het toch echt herfst, en het najaar brengt weer een geheel andere sfeer met zich mee. Is het jammer dat het weer kouder wordt, de dagen korter? Ja. Maar brengt de herfst ook goede dingen met zich mee? Jazeker. In de herfst wordt het weer lekker binnen zitten, op de bank met een dekentje en een warm drankje. Een boek lezen, televisie kijken, spelletjes doen met je gezin of vrienden, het hoort er allemaal bij.

Een nieuwe sfeer in je woning

Omdat de herfst weer een totaal andere sfeer met zich meebrengt, moet je je interieur daar natuurlijk een beetje op aanpassen. Weg met de zomerse smoothies, de zonnebrillen en de strandartikelen – en kom maar op met die herfstsfeer. Welke accesoires moet je écht in je woning hebben dit najaar? Met een paar simpele veranderingen breng je al gauw een warme, gezellige sfeer aan in je huis. Denk bijvoorbeeld aan kleurencombinaties. Waar in de zomer frisse kleuren als groen en blauw passend zijn, komen in de herfst juist warmere kleuren als bruin en donkerrood naar voren. Natuurtinten als donkergroen en donkerrood maken jouw woning in één klap een stuk gezelliger. Ook aardetinten als terracotta doen het in het najaar goed.

Herfstaccessoires

Behalve kleuren kun je ook een aantal nieuwe accessoires tevoorschijn halen. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met het aanschaffen van dekentjes. In het najaar is niets fijner dan met een dekentje en een dampende mok thee, koffie, of chocomel op de bank zitten, toch? Ook kun je een aantal herfststukken maken, door bijvoorbeeld kastanjes en/of mos te zoeken en in een mandje, bakje, of potje te stoppen. Dit geeft al gauw een herfstsfeer aan jouw woning.