Jouw mooiste moment in eigen stijl aan de muur

0
560
Design en lifestyle

Herinneringen wil je het liefste voor altijd bij je houden. Mooie herinneringen die in je geheugen gegrift staan. Weet je nog, samen met de hele familie op vakantie? Die foto die toen gemaakt is op het strand zal prachtig staan in de woonkamer. Of de foto van jullie ja-woord of misschien een prachtig plaatje van een dierbare die niet meer onder ons is.

Stuk voor stuk allemaal prachtige herinneringen waar je met een warm gevoel aan terug denkt.
Daarom is het ook een mooie manier om een herinnering vast te leggen op materiaal wat goed bij de inrichting van je huis past. Hou je van canvas en heb je een beetje een klassieke inrichting van je huis? Dan zou een foto op canvas prachtig aan de muur staan.
Of hou je misschien meer van een stoere uitstraling? Kies dan voor een stoere aluminium uitstraling voor je foto. Staat prachtig in een inrichting wat meer gericht is op industrieel.
Voor iedere inrichting is wel wat wils, want er zijn mogelijkheden genoeg, daarom zetten we wat mogelijkheden voor jou op een rij:

Aluminium

In een interieur wat een mooie strakke uitstraling heeft, zal een foto op aluminium zeker niet misstaan. Aluminium geeft een stoere look aan je inrichting. En het voordeel van een foto op aluminium is dat deze vormvast is. Dus als je buiten ook foto’s op aluminium wilt neerhangen, is dat zeker geen probleem!

Plexiglas

Als je meer de voorkeur hebt voor foto’s die echt tot leven lijken te komen, is een afdruk op plexiglas zeker iets voor jou! Je foto zal goed uitkomen op plexiglas, want de kleuren komen echt naar voren en ze worden prachtig weergeven.
Meestal zie je professionele fotografen gebruik maken van foto’s op plexiglas. Maar waarom zou je niet zelf ook jouw herinnering op plexiglas willen laten afdrukken?

Hout

Een foto op hout past eigenlijk overal wel bij. Meestal worden deze afdrukken gezien in een authentieke inrichting, maar het staat ook niet mis in andere inrichtingen.
Door de foto op hout te laten drukken, komt er een mooie teint naar voren. Een foto afdrukken op hout blijft toch eigenlijk een pronkstuk in je huis!

foto's op hout