Met een eigen muursticker tekst kun je eenvoudig en voordelig je interieur een vernieuwende en frisse look meegeven. De mogelijkheden met muurstickers zijn oneindig. En wat is er nou leuker en origineler dan een eigen bedachte tekst op je muur? Hieronder vindt je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Eigen naam muurstickers

Kinderen, geliefden of misschien je huisdier? Eigen naam muurstickers zijn erg populair in baby en kinderkamers. Maar ook op het hok van je favoriete hond of je aquarium vol met vissen kun je gerust een muursticker aanbrengen.

Teksten met afbeeldingen

Muursticker teksten zijn goed te combineren met afbeelding. Een Minion met een grappige quote of je bedrijfslogo met een slogan kunnen je muren een compleet andere en inspirerende look meegeven.

Bedrijfsmuurstickers

Ook voor je bedrijf kunnen muurstickers erg inspirerend werken. Al eens gedacht aan een muur vol met inspirerende quotes? Of de namen en functies van al je (oud) medewerkers?

Huisregels voor in je woonkamer

Ben je op zoek naar een leuke muursticker tekst voor in je woonkamer? Familie huisregels kunnen een sfeervolle toevoeging zijn aan je woonkamer.  Met de muursticker editor van Muurstickerstunter is het nu mogelijk om eigen huisregels te bedenken.

afbeelding1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trapstickers

Heb jij een vlakke saaie trap? Dan zijn trapstickers een leuke mogelijkheid om je trap een originele look mee te geven. Voorzie al je traptreden van muursticker teksten en je zult altijd met plezier je trap oplopen.

Deurstickers

Plak een waarschuwing op je deur voordat mensen jouw kamer betreden. Origineel voor op kantoor.  Vlakke deuren zijn uitermate geschikt voor muurstickers. Naast kantoor kunnen deurstickers natuurlijk ook erg leuk zijn voor kinderkamer deuren, of misschien wel je kluis.

Overige decoratie

Naast deze talloze mogelijkheden kunnen muurstickers ook leuk zijn voor op je opbergdozen, snoeppotten of keukenkastjes. Wanneer je ondergrond vlak is, zullen muursticker teksten altijd een leuke toevoeging zijn aan je interieur.
afbeelding2