Design

De meeste mensen verzamelen in de loop der tijd allerlei leuke spulletjes. Sommige daarvan zijn zelf gekocht, andere zijn souvenirs van een geslaagde vakantie of cadeautjes die met allerlei verjaardagen zijn ontvangen. Ze vormen samen met de meubels en andere woonaccessoires een bonte verzameling. Maar, hoe leuk alles ook was toen je het kocht of kreeg, je bent toe aan een verandering. Het moet allemaal anders!

Een goed interieuradvies
Het is heel waarschijnlijk dat je zelf door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn zoveel spullen en er zijn zoveel mogelijkheden ze allemaal te plaatsen. Kloppen de kleuren van de muren nog wel? En de gordijnen en de vloerbedekking? Op zo’n moment is het een goed idee een ander eens te laten meekijken. Haal eens een deskundige in huis, een specialist op het gebied van interieuradvies.

Veelzijdige deskundige
Een deskundige op het gebied van interieuradvies kan met verrassende oplossingen komen, bijvoorbeeld een heel andere opstelling van de meubels dan je zelf bedacht had. Of een heel nieuwe kleurstelling. Misschien heb je al wat nieuwe meubels op het oog en twijfel je nog over de te gebruiken kleuren. Dan is het fijn als iemand je kan helpen de knoop door te hakken. Een van de adviezen die je waarschijnlijk zult krijgen: opruimen!

Verandering is nodig
Zo nu en dan je spullen opruimen om plaats te maken voor iets nieuws is goed voor je. Zonder ballast van het verleden is er weer ruimte voor nieuwe dingen en belevenissen. Lekker opruimen van voorwerpen en meubels die overbodig zijn geworden, onhandig in gebruik, lang niet zo comfortabel als je had gedacht of gewoon in de weg liggen.

Een nieuwe start
Dankzij het interieuradvies kun je met je huidige spulletjes, aangevuld met nieuwe meubels en accessoires weer een nieuw begin maken. Het helpt je om je woning weer tot een nieuw thuis te maken.