MDF Plinten

0
807
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Op zoek naar hoogwaardige plinten die ook betaalbaar zijn? Kies dan voor MDF plinten. MDF wordt machinaal vervaardigd en is daarom erg egaal, glad en homogeen. Hierdoor is MDF makkelijk te schilderen en kunnen er eenvoudig schroeven in aangebracht worden.

Vochtwerende MDF plinten

Bij vochtwerende MDF plinten zijn de platen vervaardigd met een vochtwerende hars. Bij mooieplinten.nl wordt alleen maar deze variant gebruikt zodat uw plinten zo min mogelijk last hebben van vocht.

Witte MDF plinten

Witte plinten zorgen voor een luxe en authentieke uitstraling in ieder huis. Dankzij witte plinten worden de muur en vloer beter benadrukt en komen de unieke aspecten van de kamer beter tot uiting. Witte MDF plinten worden standaard twee keer wit gegrond geleverd. Wanneer u een andere kleur wilt is dit ook mogelijk. De plinten worden dan in uw gewenste kleur geschilderd zodat u de plinten direct kunt plaatsen.

MDF plinten online kopen

Plinten online kopen doet u eenvoudig via mooieplinten.nl. Wanneer u niet geheel zeker bent over de hoogte of dikte van een plint vraagt u een proefstukje aan. Daarnaast kunt u daar terecht voor professioneel advies dankzij jarenlange ervaring op het gebied van plinten.