Tuin

Loungesets

Geschreven door admin

In een complete tuin mag een loungeset niet ontbreken. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandse tuinen. Heerlijk relaxen na een drukke dag op werk of genieten van een prachtige zomerdag tijdens de vakantie. Een gezellige nazomer avond borrelen met vrienden buiten, of een barbecue in vakantie sfeer. Met een loungeset is het allemaal mogelijk.

Als je denkt aan een tuinset dan is een tuinstoel in combinatie met een tafel toch de meest gekozen weg. Een lougeset wijkt daarbij toch net van het geijkte pad af. Je kan het meer zien als de woonkamer onder de tuinartikelen. Vaak bestaat een set uit een bank in combinatie met een bijzet tafel. Je kan er heerlijk op ontspannen en lekker in wegzakken. Dikke kussens worden ondersteund door een hoogwaardige constructie vaak bestaand uit vlechtwerk. Je kan een loungeset in enorm veel verschillende stijlen terug vinden in de winkels. De ene set is meer gefocust op een luxe uitstraling terwijl een ander type juist een vrij klassieke sfeer overbrengt. Laat je vooral inspireren door de vele mogelijkheden en zorg dat jouw tuin aansluit bij jouw sfeer. Uiteraard kan dit altijd worden aangevuld met bijpassende kussens en decoraties om de ultieme huiskamer voor buiten neer te zetten. Een kleine tip, wil je meer variatie? Vervang dan de kussens eens voor een ander model of een andere hoes, dit zal een direct effect hebben op de sfeer.

Er is voor ieder budget een loungeset beschikbaar. Tuincentra, bouwmarkten en gespecialiseerde webshops hebben allemaal een uitgebreid assortiment met verschillende loungesets. Sommige sets kunnen beter tegen de weertypes die Nederland teisteren, andere zijn fijn voor het oog en je hebt natuurlijk ook types die gespecialiseerd zijn in comfort. Uiteindelijk vind u altijd wel ergens een mooie loungeset aanbieding. Op het internet zijn er genoeg websites waar het mogelijk is om de juiste loungeset te vinden of om producten te vergelijken. Wil je hem toch eerst liever uitproberen, neem dan een kijkje in een van de vele tuincentra verspreid door Nederland en laat je inspireren.

Let bij het kopen van een mooie loungeset niet alleen op de prijs. Het gebruikte materiaal staat voor de kwaliteit. Een loungeset is bedoeld om op te ontspannen, zorg dus ook dat deze goed zit. Meet ook altijd eerst even je terras af, zodat je zeker weet dat je nieuwste aanwinst ook past in jouw paradijs.