In je tuin of op je balkon barbecueën is heerlijk om te doen. Barbecueën is lekker en gemakkelijk met de lotus grill barbecue. Met de LotusGrill barbecue bak je je vlees rookvrij op houtskool. Je hebt dus geen last van de rook, maar je geniet wel van de heerlijke smaak die de houtskool aan je vlees brengt.

De perfecte barbecue voor op je balkon

Omdat de Lotus grill bbq rookvrij is, is het de ideale barbecue voor op je balkon. Je buren zullen dus geen last hebben van de rook. De lotusgrill is verkrijgbaar in twee afmetingen: de classic en de XL. De classic lotus grill heeft de perfecte afmeting voor op een (klein) balkon. De XL is ideaal voor in de tuin en voor grotere gezelschappen.

Diverse kleuren LotusGrill barbecue

Behalve dat de Lotus grill erg handig in gebruik is, staat hij ook nog ontzettend leuk in je tuin of balkon! Hij is namelijk leverbaar in diverse leuke kleuren zoals geel, oranje, lila, rood, groen, zilver, zwart of wit.

Lotus grill barbecue kopen

De lotus grill koop je eenvoudig online bij Lotus grill winkel. Je vindt hier alle kleuren en afmetingen en allerlei leuke accessoires voor je lotus grill bbq!