Trends

Lifestyle trends 2017

Geschreven door admin

Hoe leef je een gezond leven in 2017? In dit jaar staat onze mind centraal. Niets is krachtiger dan je eigen gedachten. Je gedachten bepalen immers of je een leefstijl gaat volgen, of je deze na verloop van tijd aanpast en het allerbelangrijkste: of je deze volhoudt. Bij de lifestyle trends van 2017 is verder rekening gehouden met de tijdgeest. Ook deze verandert continu en vandaag de dag moet je rekening houden met punten die vroeger niet bij je opkwamen of misschien in het geheel niet bestonden. Om je het jaar fris en fruitig te laten beleven geven wij je hierbij een overzicht van alle trends die je in 2017 zou moeten volgen.

Foodtrends in 2017

Een van de belangrijkste onderdelen van een gezonde lifestyle is ook in 2017 je voedsel. Dit jaar zien we dat gevarieerde groentes de boventoon voeren. Niet alleen op je bord bij het avondeten, maar ook in je shake en rauw tussendoor. Daarbij wordt in 2017 de groente niet alleen maar meer gekookt of geroerbakt, maar zien we ook de trend van het bakken en grillen van groentesoorten. Kenmerkend in 2017 is de toename van het nuttigen van zeewier. Zeewier is zeer voedzaam doordat het rijk is aan calcium en eiwitten.

Actieve trend van 2017: wandelen in gezelschap

Ook in 2017 is er behoefte om je stress kwijt te raken. De populariteit van wandelen was al in opkomst, maar in 2017 wordt deze verder vergroot. Voeg hier de 2017 trend van saamhorigheid aan toe en een wandeling in gezelschap laat je helemaal in het hier en nu leven.