LED VERLICHTING, GOEDE VOORUITGANG

0
899
breedtelampen-goede-vooruitgang
WonenWonen

De komst van de led verlichting is in alle opzichten gunstig geweest, ten opzichte van de oude lampen met gloeidraad. Het zuinige karakter van de led lampen spreekt iedereen aan omdat de stroomverbruik aanzienlijk lager uitvalt, dan voorheen het geval was. Led verlichting is ook dimbaar te verkrijgen, zodat de kostbare halogeen verlichting ook gewoon kan worden vervangen. Van sfeerlicht tot aan breedtelampen, Led lampen kom je tegenwoordig overal tegen.


VAN WOONKAMER TOT AAN VRACHTWAGEN

Led verlichting is zuinig in verbruik en is overal toepasbaar. Niet alleen kan een woning worden voorzien van led lampen, maar ook boten, aanhangers en vrachtwagens worden uitgerust met ledverlichting. De lichtopbrengst van een led mag niet worden onderschat. Led lampen kunnen ook nog eens een stootje verdragen in vergelijk met gloeilampen, wat waar dan ook gewoon handig is. Op vrachtwagens, boten, caravans en aanhangers zijn ledlampen een uitkomst. Breedtelampen zijn Led lampen in een solide behuizing, die aan de zijkant van een groot voertuig gemonteerd kunnen worden. Deze lampen kunnen zeker een stootje verdragen, en stralen helder wit, geel en rood licht uit. Veiligheid in de vorm van een Led Lamp, past in een klein hoekje. Schuin, haaks, kort of lang, deze lampen zijn in een aantal varianten verkrijgbaar.

LED VERLICHTING VOOR BINNEN EN BUITEN

Veiligheid dankzij goede verlichting is een normale zaak geworden. De goede eigenschappen van de leds maken het mogelijk om op veel plekken te worden ingezet. Bouwlampen zijn kleiner geworden, verbruiken minder stroom, en produceren ook minder warmte. Waar men voorheen zijn vingers kon branden aan een gloeiende bouwlamp, is het met de komst van de led bouwlamp niet meer gevaarlijk, om aan het einde van een werkdag een lamp beet te pakken om op te ruimen. Dankzij de led lampen is de kans op brand dus aanzienlijk verkleind.

LED VERLICHTING EN DE TOEKOMST

Welke ontwikkelingen er nog gaan komen weet niemand. Maar de Led lamp levert een goede bijdrage aan het milieu. Levensduur en energieverbruik zijn de belangrijkste voordelen die Led oplevert. Led verlichting is hip en functioneel, en zal in de toekomst steeds meer gebruikt gaan worden. Kantoorverlichting kan daarom ook zeker goed worden vervangen voor Led, evenals de verlichting voor voertuigen. Tl verlichting of breedtelampen, alles is mogelijk.