LED-spots blijven aan populariteit winnen

0
420
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Niet alleen het feit dat LED-spots door het hele huis kunnen worden gebruikt, maakt ze steeds populairder. De schijnwerpers zijn ook zeer eenvoudig te monteren wanneer u kiest voor een verlaagd plafond. Verplaats het aansluitpunt van de lampen naar de rand van de woonkamer of de badkamer en zorg ervoor dat het plafond iets verlaagd wordt met gipsplaat. Het geeft uw kamer een zeer gezellige uitstraling! Als u geen vrienden of familie heeft met een verlaagd plafond, dan vindt u daar op het internet talloze voorbeelden van. Goede sites om inspiratie op te doen zijn; Extrawonen.nl & Wonenwiki.nl

 

Goud is de kleur van lampen in 2021

Als we kijken naar de populaire kleuren voor lampen, valt goud op. Steeds meer lampen hebben een gouden kleur. Mede door het feit dat deze kleur goed te combineren is met een diepe kleur op de muur. Denk aan donkergroen of donkerblauw, waar een gouden lamp heel goed bij past! Het kan een beetje gedurfd zijn om te kiezen voor een donkerblauwe of -groene muur, maar in combinatie met een gouden lamp geeft het een heel mooi uiterlijk aan uw ruimte. Naast gouden lampen zijn ook lampen met een zwarte kleur populair. De zwarte kleur past goed in zowel een strak als modern interieur, maar ook in een klassieke of industriële omgeving van uw huis. Kies bijvoorbeeld voor een oude koplamp op een zwarte stand. Een robuuste, stoere lamp die in elke ruimte past! 

 

Lampen mogen vrij groot zijn

Een van de trends in de moderne verlichting is het gebruik van grote lampen in huis. Geen kleine, gedetailleerde lampen boven de eettafel, maar een beetje grof en vooral groot! Een grote lamp is ook handig in de hal van uw huis. Naast de mogelijkheid om een aparte lampenkap te kiezen, kunt u ook verschillende lampen met elkaar bundelen. Het geeft uw ruimte een speels en koel effect!