Last van vliegen? Volg deze tips!

0
605
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Een vliegenplaag is altijd vervelend. Naast dat het erg irritant is wordt het ook steeds erger. Als je vliegen niet op tijd bestrijd kunnen ze binnen korte tijd erg vervelend worden en blijven ze je terroriseren. Daarom is het aan te raden vliegen op tijd effectief te bestrijden. Weet je niet hoe je dit het beste kunt doen, volg dan onze tips!

Koop een vliegengordijn

Het is altijd beter om te voorkomen dat de vliegen überhaupt je huis binnenkomen, dan ze uiteindelijk te moeten bestrijden. Koop daarom een vliegengordijn en hang deze op bij deuren die vaak open staan. Op deze manier hebben vliegen geen kans meer om binnen te komen en heb je er ook geen last meer van.

Ruim goed op

Ruim alles goed op met name etensresten trekken veel vliegen aan. Ruim deze daarom gelijk op als je hebt gegeten. Bedek ook al het voedsel wat open in je huis ligt. Dit is een makkelijke prooi voor vliegen.

Gebruik kruiden

Vliegen hebben een hekel aan bepaalde kruiden. Als je deze verspreid in je huis zul je merken dat ze minder snel in de buurt zullen komen. Voorbeelden van dit soort kruiden zijn: knoflook, lavendel, basilicum en kruidnagel.

Dicht alle gaten

Heb je gaten of kieren in huis waar vliegen doorheen kunnen komen of in kunnen zitten. Maak deze dan dicht! Een rond je met een kitpistool kan de klus als snel klaren en je zult merken dat je veel minder last hebt van vliegen!