Langer genieten met een houten vloer

0
1232
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Van een duurzame houten vloer heeft u jarenlang plezier
Met een houten vloer wint u niet alleen aan kwaliteit en sfeer in uw woning, maar u kunt ook lang genieten van deze nieuwe vloer. Het fijne is ook dat een houten vloer weinig onderhoud vraagt. Het is goed om deze regelmatig te stofzuigen, om te voorkomen dat steentjes en zand krasjes en kale plekken veroorzaken. Een wekelijkse dweilbeurt zorgt voor optimale hygiëne. Met af en toe een dieptereiniging met stoom desinfecteert u de vloer, waarbij vlekken en vuil worden verwijderd. Om te voorkomen dat de vloer uitdroogt, kunt u uw houten vloer met olie of was behandelen. Het schuren van een parketvloer kunt u ook eenvoudig zelf doen.

w2_parket_woning

Houten vloeren van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
Uw woning is uw belangrijkste verblijfsplek. Daarbij past een duurzame en veilige houten vloer die isoleert en een mooie uitstraling heeft. Er zijn vele soorten houten vloeren. De meest gebruikte is de eikenhouten vloer, maar u kunt ook kiezen voor grenen, essen, notenhout, esdoorn, merbau en teak. Het gemakkelijkst is om de houten planken zwevend te plaatsen, op een goede ondervloer. Hierdoor ligt uw vloer mooier en bovendien heeft de ondervloer een isolerende en dempende werking. U vindt massief houten parket naast parket met visgraadmotief. U kunt eindeloos variëren met legpatronen en grootte van de planken, zodat u uw interieur geheel naar eigen smaak kunt stylen. De eikenhouten parketvloer bestaat uit pure materialen. Hierdoor krijgt deze houten vloer z’n diepe en warme kleur. Deze is opgebouwd uit drie lagen massief hout. Deze zijn vervolgens met een 4 millimeter matte en slijtvaste toplaag van eikenhout afwerkt.

Van een duurzame houten vloer heeft u jarenlang plezier
Creon Vloeren levert houten vloeren van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs.
De vloerspecialisten kunnen u op maat adviseren over de beste aanpak, om lang verzekerd te zijn van een prachtige houten vloer. Alle houten vloeren in het aanbod zijn snel en eenvoudig te leggen dankzij de bijgeleverde montagehandleiding, waarmee u nog eens extra bespaart op montagekosten.
Ze leveren zowel aantrekkelijk geprijsde Click Classic houten vloeren als Outlet houten vloeren die nog eens extra voordelig zijn. Alle vloeren zijn van hoge kwaliteit en hebben standaard een lange levensduur. Met goed onderhoud kunt u nog langer genieten van uw houten vloer. Creon Vloeren staat u daarbij graag terzijde.

Schade aan uw vloer voorkomen?
Wanneer u kiest voor een duurzame vloer, is het ook belangrijk dat u hem zelf netjes houdt. Voorkom bijvoorbeeld dat uw meubels gaan glijden over de vloer en daarmee schade aanrichten. Door vloerglijders aan te brengen onder uw meubilair kunt u dit al voorkomen.