Tuin

Lange zomeravonden en zonnige dagen relaxen op perfecte tuinkussens

tuinmeubels kussens
Geschreven door admin

 

De zomer staat voor de deur, lange zwoele zomeravonden en zonnige dagen zijn ideaal om samen met vrienden en familie te genieten. In het weekend relaxen in de zon, of een gezellige BBQ met vrienden. Centraal in een gezellige tuin staat de tuinset, comfortabele banken en daarop heerlijke loungekussens. Wanneer je eindelijk jouw perfecte loungeset gevonden hebt, kan de zoektocht naar de perfecte comfortabele tuinkussens beginnen. Best een klus, wanneer je op zoek bent naar het allerbeste. De ideale tuinkussens mogen best wat kosten, maar dan moeten ze ook aan behoorlijk wat eisen voldoen.

De perfecte kleur!

Twijfel jij over de kleur van jouw nieuwe tuinkussens? Kies dan voor een neutrale kleur. Dit is tijdloos en je kunt jouw tuinmeubel kussens op maat perfect opvrolijken met felgekleurde kussens, een plaid en accessoires. Ga je liever voor een nautische uitstraling, kies dan voor donkerblauwe tuinmeubel kussens, en kleed deze aan met nautische strepen en wit. Je zou haast vergeten dat je in je eigen achtertuin zit, in plaats van aan de Côte d’Azur.

Water- en vuilafstotend

De perfecte kussens op maat zijn vaak een behoorlijke investering. Tijdens de zomer worden de kussens intensief gebruikt. Zonnebrandcrème, natte badkleding en plakkerige ijshanden, de tuinkussens hebben behoorlijk wat te verduren. Kies daarom voor water- en vuil afstotende kussens.

Met de tuinkussens van KUSzzz ga jij een zorgeloze zomer tegemoet. De tuinkussens zijn bestand tegen langdurige blootstelling aan wind, regen en vochtigheid. Doordat de stoffen een speciale behandeling hebben ondergaan absorberen ze nauwelijks vuil, bovendien zijn de kussens wasbaar op 40 graden.

Droom jij al lange tijd van de perfecte tuinmeubels, met comfortabele tuinkussens. Dan zijn de loungekussens van KUSzzz zeer zeker de moeite waard. De tuinkussens worden op maat gemaakt, en met een keuze uit 3000 verschillende stoffen zit er vast iets bij naar jouw smaak.