Kussens op maat voor op eigen meubels van houten pallets

0
1154
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Zelf een paar mooie meubels van houten pallets gemaakt of zelf met steigerhout aan de slag gegaan? De kans is klein dat je je hebt gehouden aan de standaardmaten die er gelden voor (tuin)stoelen of loungemeubels. Sterker nog, is het niet veel leuker om unieke houten tuinmeubelen te maken die heel duidelijk jouw signatuur hebben? Helemaal mee eens, maar heb je ook nagedacht over de kussens die je daarop gaat plaatsen? Dankzij kussen op maat zorg je er eenvoudig voor dat de kussens goed op je tuinstoelen of loungemeubels passen.

Handig kussen op maat

Een gemiddeld tuinkussen heeft niet dezelfde maat als een houten pallet, de beide producten krijgen immers pas wat met elkaar te maken zodra je daar zelf mee aan de slag gaat. Dankzij de kussens op maat kun je de maat van je houten (pallet)meubel doorgeven. Het kussen is precies op maat, zodat je daarop lekker onderuit kunt zakken of je een fijne zithouding kunt aannemen.

Kussen op maat voor steigerhouten banken en meubels

Aan de slag met steigerhout en niet zoveel ervaring met het maken van houten meubels? Dankzij de kussens op maat  kun je creativiteit volledig de vrije loop laten, je bent op geen enkele manier gebonden aan standaardmaten. In plaats daarvan kun je een mooie bank en andere zitmeubels van steigerhout maken, om daar vervolgens de kussens op maat bij te bestellen die je nodig hebt. Je kunt zowel de rugkussens als de zitkussens op maat bestellen, net als een hockerkussen of een plofkussen waarin je lekker onderuit kunt zakken. Dankzij de uitgebreide keuze aan meubels op maat kun je je meubels netjes afwerken en zorgen voor een fijne zithouding.

Online kussens in iedere kleur

De online kussens op maat zijn bovendien in elke gewenste kleur beschikbaar. Zoek je een rugkussen met een gestreept patroon of heb je een voorkeur voor een effen exemplaar? Je hoeft je dankzij de kussens op maat geen zorgen te maken over je eigen meubels van steigerhout of stoere houten pallets. Je laat het kussen gewoon op maat maken bij het meubel dat je in de tuin hebt staan, jouw creatie staat centraal.