Tuin

Kunstgras onderhoud

Heeft u kunstgras in uw tuin of op uw sportpark? Eens in de zoveel tijd moet dit onderhouden worden en het is raadzaam om hiervoor een specialist in te schakelen. Een specialist weet wat er nodig is om het kunstgras te onderhouden en kan u voorzien van tips om het kunsgras mooi te houden zodat het jarenlang mee gaat.

Specialist kunstgras onderhouden

Silica Nova is specialist op het gebied van onderhoud. Van tennisbaan tot aan voetbalveld. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest effectieve onderhoudsmethode. Maar u kunt ook een beroep doen op dit bedrijf als het gaat om revitalisatie. Dit is een goede oplossing als bepaalde eigenschappen van uw veld zijn afgenomen in kwaliteit. Hierdoor wordt de levensduur van het kunstgras weer verhoogd. Daarnaast is ook demontage mogelijk. Normaal gesproken gaat een kunstgrasveld ongeveer 10-12 jaar mee. Daarna moet het worden verwijderd en worden gerecycled of klaargemaakt worden voor hergebruik.

Laat mos en algen tijdig verwijderen

Mos en algen worden gevoed door de wind en daardoor bestaat de kans dat het ook op uw kunstgras groeit. Het is namelijk een fijne plek voor mos en algen om zich te nestelen en te vermeerderen. Het is belangrijk dat mos en algen uw kunstgras niet aan gaan tasten. Wanneer u mos of algen constateert is het zaak om direct te laten bestrijden door een specialist op het gebied van kunstgras onderhoud. Zo voorkomt u problemen en/of beschadiging aan uw kunstgrasveld.

Bron: silicanova.nl