Verlichting

Kerstverlichting als sfeermaker!

Geschreven door admin

De winter breekt weer aan en dat betekent dat de kerst er ook weer aankomt. Deze periode is natuurlijk altijd leuk om samen met vrienden en familie te vieren.  Wanneer je dit gaat vieren met de belangrijkste personen wil je natuurlijk dat alles super leuk en in de kerstsfeer is aangebracht. Echter wat veel mensen vaak doen is de kerstboom heel leuk versieren en dan standaard kerstverlichting er in hangen. Echter zijn dit vaak niet de sfeermakers aangezien deze lichtjes vaak een standaard kleur wit hebben waardoor het niet mooi zal staan bij alle andere kerstversieringen.

Welke kleur als sfeermaker voor binnen?

Kerstverlichting heb je in verschillende soorten en maten. Echter heb je nu ook veel kerstverlichting met een warm wit tint. Deze tint zorgt ervoor dat de kerstverlichting een sfeermaker is en veel beter op zijn plek komt bij de rest van de kerstversiering. Vooral bij de kerstboomlampjes is dit van zeer groot belang. Wanneer je namelijk kerstlampjes gebruikt die van normaal wit licht zijn kan het zo zijn dat dit pijn aan je ogen gaat doen wanneer je hier naar gaat kijken. Warm wit kerstverlichting zorgt ervoor dat dit niet gebeurd en dat het een mooi effect geeft aan de ruimte.

Buiten kerstverlichting, hoe en wat?

Met kerst is het vaak zo dat mensen binnen in het huis een leuke sfeer maken, echter is het ook leuk om buiten in de tuin ook een leuke kerstsfeer te maken. Dit kan doormiddel van lange kerstverlichting maar ook bijvoorbeeld met kerstverlichting figuren. Dit zijn bijvoorbeeld figuren als een arrenslee welke van de tuin een eyecatcher maken. Dit zal ervoor zorgen dat er tevens in de tuin een leuke sfeer ontstaat welke ervoor zorgt dat iedereen in de buurt het idee heeft dat jouw huis een geweldige sfeer heeft.