Ken de voordelen van led verlichting

0
833
Voordelen Led verlichting
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Wanneer je een nieuwe lamp nodig hebt, kun je het beste gaan voor led verlichting. Led lampen zijn namelijk de ideale combinatie tussen spaar- en gloeilampen. Led lampen hebben een aantal voordelen ten opzichte van deze lampen. Ten eerste zijn ze energiezuinig, aangezien ze maar 90% minder energie gebruiken dan gloeilampen. Ten tweede hebben ze een enorm lange levensduur. Ze gaan namelijk 50 keer langer mee dan een gloeilamp. Daarnaast zijn led lampen ook veiliger in gebruik, aangezien deze bijna niet warm worden. Je kunt je dus nooit verbranden aan een led lamp en ze kunnen ook geen brand veroorzaken.

Laat je niet weerhouden

Veel mensen willen geen led verlichting kopen, omdat deze duurder zijn dan andere lampen. De aanschafprijs van een led lamp verdient zich echter al snel terug. Dankzij de energiezuinigheid gaat ze led lamp veel langer mee dan andere lampen, waardoor je dus minder snel een nieuwe hoeft te kopen. Daarnaast bespaar je met led lampen op je energiekosten. Uiteindelijk is led verlichting dus alleen maar voordeliger. De hogere prijs van led lampen wordt veroorzaakt door de hoge ontwikkelingskosten en de gebruikte materialen.

Led lampen kopen

Om lampen te kopen hoef je tegenwoordig niet perse meer naar de winkel. Er zijn namelijk een heleboel handige webwinkels waar je verschillende soorten lampen kunt kopen. Meestal heeft online bestellen ook een aantal voordelen ten opzichte van naar een fysieke winkel gaan. Zo zijn de prijzen online vaak lager en wordt er vaker gebruik gemaakt van speciale acties en kortingen. Daarnaast heb je je bestelling doorgaans de volgende dag al in huis. Lightexpert.nl is bijvoorbeeld zo’n webwinkel. Hier kun je alle soorten led lampen kopen, of je nou een peertje met een kleine fitting nodig hebt of een inbouwspot.