Jong designlabel oogst succes met Design on Stock

0
877
Design en lifestyleDesign en lifestyle

’Breken met alle regels met de meubelindustrie’, zo laat meubelspecialist Flinders op haar website weten over het jonge designlabel Design on Stock. Het stoere label hanteert haar eigen wetten en dat spreekt steeds meer mensen aan die van design houden. In amper zes jaar tijd is dit merk uitgegroeid tot een van de bekendste labels van ons land. Design on Stock onderscheidt zich door een bijzondere combinatie van eigen fabriek, scherpe prijzen en moderne ontwerpers die met hun tijd meegaan en verder kijken dan de meesten.

Gerenommeerde ontwerpers

Een team van gerenommeerde ontwerpers houdt zich bezig om de mooiste meubels voor Design on Stock te ontwerpen. Roderick Vos ontwierp een van de eerste banken namens Design on Stock, namelijk het model Bloq. Hij laat zelf op de website van zijn label weten: ‘Design on Stock zorgt bij mij voor een frisse vernieuwende blik op de meubelbranche. Het is een verademing om te zien hoe jonge ontwerpers met een verfrissende kijk hun uitdagingen te lijf gaan. Zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het product. Het gaat zeer om passie!’

Producten Design on Stock

Het label heeft de afgelopen jaren met diverse producten laten zien dat het tot de buitencategorie in ons land behoort. Banken, stoelen, fauteuils, poefs, bijzettafels en kussens zijn slechts een greep uit het totale aanbod van producten. De grootste hits van het label zijn de Bloq bank, Aikon Lounge bank en de Heelz bank. Populair zijn de banken van Design on Stock. Mocht u deze producten willen zien dat zijn ze onder meer te bewonderen in de showroom van Flinders in Zaandam.

Lokale service

Omdat het productieproces van de meubelen in eigen land plaatsvindt, garandeert Design on Stock een levertijd van slechts twee weken. Dat is heel prettig. Daarnaast hecht het label veel waarde aan ‘lokale service’. Om die reden zijn er overal door het land verkooppunten geselecteerd waarmee het label een samenwerking is aangegaan. Service is daarom altijd dichtbij. Voor iedereen. Webshops zoals Flinders.nl maken het gemak nog groter door de meubelen tevens online aan te bieden (Flinders heeft ook een showroom en verkooppunt).