Je tuin opleuken met tuinkabouters

0
646
Design en lifestyleDesign en lifestyle

Je tuin opleuken kan natuurlijk op verschillende manieren. Veel mensen denken direct aan het kopen van bloemen of planten als het gaat om het opleuken van de tuin, maar er zijn veel meer unieke producten om de tuin een gezellige uitstraling te geven! Denk bijvoorbeeld eens aan tuinkabouters. Er bestaan wel honderden soorten tuinkabouters, dus voor elk wat wils. En een pluspuntje: je hoeft je tuinkabouters geen water te geven!


Varianten tuinkabouters
Een tuinkabouter uitzoeken is niet de makkelijkste opgave die er is. Er zijn namelijk, zoals eerder gezegd, wel honderden soorten. Het is belangrijk om eerst te bedenken naar welke grootte je op zoek bent, zodat het makkelijker is om te filteren. Er bestaan namelijk hele grote, maar ook hele kleine kabouters. Bedenk dus eerst waar je je kabouter wil gaan plaatsen, en bedenk vervolgens hoe groot de tuinkabouter uiteindelijk mag zijn. 


De tuinkabouters van nu hebben ook lang niet allemaal meer een standaard uiterlijk. Er zijn veel meer opties dan gewoon een staande kabouter met een rode muts en witte baard. Tegenwoordig hebben tuinkabouters vele accessoires, denk bijvoorbeeld aan een kabouter op een schommel, met wat paddenstoeltjes, met een muziekinstrument of met een gieter.

Ook zijn er technische ontwikkelingen geweest als het gaat om tuinkabouters. Zo bestaan er zelfs tuinkabouters met een bewegingssensor, zodat het een interactieve kabouter wordt!

Tip: https://tuinkabouterwinkel.nl/

Deze tuinkabouters hebben bijvoorbeeld een lampje. Dit lampje gaat aan als iemand er langs loopt. Ook bestaan er tuinkabouters die geluid maken, zo zijn er bijvoorbeeld fluitende kabouters. Als je een kabouter koopt met een vogel als accessoires, heb je zelfs kans dat het vogeltje gaat fluiten als er iemand langsloopt.


Ondeugende en grappige tuinkabouters
Lang niet alle tuinkabouters zijn van die lieve beeldjes, poserend met een vogeltje of een schepje. Er worden allerlei bijzondere tuinkabouters op de markt gezet, voor de mensen die een statement willen maken met hun kabouter, mensen die passanten ietwat willen choqueren. Spreekt dit jou ook aan? Dan is een tuinkabouter die zijn middelvinger toont misschien wel iets voor jou. Wil je nog een stapje verder gaan? Denk dan aan een exhibitionistische kabouter, SM meester, plassende kabouter of een kabouter op een nudistenstrand.  


Uitgelicht: Koop de mooiste tuinkabouters gemakkelijk in de online tuinkabouter winkel!

Ook voor Game of Thrones fans is er een bijzondere kabouter gemaakt. Radbag.nl heeft een speciale ‘Game of Gnomes’ kabouter op de markt gebracht! Dus letterlijk: voor elk wat wils!