Jaren 30

Met een interieur in de jaren ’30 stijl creëer je een mooie sfeer in jouw woning. Tegenwoordig is het jaren ’30 interieur weer populair vanwege de stijgende belangstelling voor nieuwbouwwoningen in de jaren ’30 stijl. Strakkere vormen en vlakke panelen zijn kenmerkend voor de jaren ’30 stijl. Met behulp van diverse mogelijkheden zoals de Kamer en Suite, deuren, plinten, en vensterbanken in de jaren ’30 stijl creëer je deze mooie sfeer.

Kamer en Suite

De Kamer en Suite is zeer kenmerkend voor een jaren ’30 woning. De Kamer en Suite scheidt kamers met behulp van één of twee schuifdeuren. Met de vele opbergruimte die de Kamer en Suite met zich meebrengt kun je zelf de sfeer in je kamer bepalen. Als je hem bijvoorbeeld inpakt met boeken creëer je een mooie bibliotheekkamer. Bij MooieEnSuite.nl wordt de Kamer en Suite op maat gemaakt naar jouw wens en zo creëer je dus je eigen unieke Kamer en Suite.

Jaren ’30 Deuren

Met behulp van deuren in de jaren ’30 stijl wordt een authentieke uitstraling gecreëerd. Deuren kunnen worden uitgevoerd met glas of dichte panelen. De jaren ’30 stijl wordt nog meer versterkt wanneer de deuren voorzien worden met glas in lood. Om de jaren ’30 stijl nog verder door te trekken kun je deurlijsten plaatsen. Dit is een sierlijst op het kozijn. Bij mooiedeurlijsten.nl haal je de authentieke jaren ’30 sfeer in huis omdat zij alleen replica’s hebben van originele deurlijsten uit jaren ’30 woningen.

Plinten en vensterbanken

Het jaren ’30 interieur wordt helemaal afgemaakt door de stijl door te trekken naar plinten en vensterbanken. Met hoge plinten zorg je voor een stijlvolle sfeer en wordt de hoogte en/of lengte van de kamer benadrukt, en komt de vloer beter tot zijn recht. Daarnaast versterken vensterbanken de jaren ’30 stijl. Maak het plaatje compleet met een radiator-ombouw in dezelfde stijl.

Jaren ’30 interieur in jouw woning

Wil je ook een jaren ’30 stijl in jouw woning? Kijk dan op jaren30interieur.nl voor inspiratie en professioneel advies op maat.