Japanse Kardinaalsmuts rechtstreeks van het land

0
353
Design en lifestyleDesign en lifestyle

De Japanse Kardinaalsmuts is een sieraad voor uw tuin. Als groepsbeplanting, in de border of om een mooie haag mee te vormen. Alle drie kan natuurlijk ook want het geeft een fraai aanzien om de Japanse Kardinaalsmuts op diverse manieren in de tuin terug te laten keren. De haagplant heeft prachtige uiterlijke kenmerken. De donkergroene blaadjes waarvan de randjes lichtgekarteld zijn hebben een langwerpige vorm. Dankzij de oorsprong in Japan is de Green Spire gewend aan koude winters. Dat heeft als groot voordeel dat ze ideaal zijn voor het Nederlandse klimaat. Kou weerstaat de laagblijvende heester heel erg goed en daarom blijft de Japanse Kardinaalsmuts het gehele jaar door mooi groen.

Japanse Kardinaalsmuts kwekerij

Wanneer u Japanse Kardinaalsmuts wilt kopen doet u dit natuurlijk het liefste bij een bedrijf die kwalitatief sterke en mooie planten levert. De kwekerij, gevestigd in Lunteren, voldoet hier zeker aan. In eigen huis, of liever gezegd de eigen kwekerij, wordt de Japanse Kardinaalsmuts met veel liefde en zorg opgekweekt tot een sterke plant die goed doorworteld is. Wanneer u Euonymus Japonicus bij hen koopt worden deze, in de potten waarin ze worden gekweekt, zo snel mogelijk bij u afgeleverd. Verser kan haast niet! En natuurlijk worden ze verpakt in een plantvriendelijke en stevige verpakking. Omdat bij de kwekerij er rechtstreeks wordt verkocht heeft dit als groot voordeel dat ze zeer scherp geprijsd zijn. Met een groeigarantie van 3 maanden en zeer goede klantbeoordelingen weet u zeker dat u bij hen de allerbeste en goedkoopste Japanse Kardinaalsmuts koopt.

Japanse Kardinaalsmuts als buxusvervanger

Omdat de Japanse Kardinaalsmuts veel uiterlijke kenmerken met de buxus vertoont is het een goede vervanger hiervoor. De buxus heeft namelijk enorm te lijden onder diverse schimmels en aanvreting door de buxusmot. Hier is de Japanse Kardinaalsmuts resistent tegen zodat u de dorre en bruine buxushaag beter hiermee kunt vervangen. Om ervoor te zorgen dat de haagplant compact blijft met goede vertakkingen kunt u de plant het beste één keer per jaar snoeien, na de winterperiode. Alleen de topjes snoeien is hierbij voldoende. Meer weten over de prachtige Japanse Kardinaalsmuts? Bekijk dan de website!