Is jouw terras al klaar voor het voorjaar?

0
832
sfeerverlichting
Design en lifestyleDesign en lifestyle

De winter trekt langzaam weer weg, de dagen worden langer en het wordt weer warmer buiten. Toch is het lang niet altijd warm genoeg om nog lekker buiten te zitten en tot de klok weer verzet wordt, is het ook nog steeds vroeg donker. Wil jij toch alvast lekker buiten zitten? Lees dan in dit blog hoe jij jouw terras alvast klaar kan maken voor het voorjaar.

Veel mensen beseffen het vaak niet, maar met een paar kleine aanpassingen kan jij jouw tuin al veel gezelliger maken. Een gezellige tuin nodigt uit om tot laat in te zitten. Maar hoe zorg je er nou voor dat jij tot laat in jouw tuin kan blijven zitten?

Terrasverwarmer

Met een terrasverwarmer heb je het nooit meer koud als je buiten zit. Je installeert een terrasverwarmer makkelijk aan een muur of overkapping. Je kan er ook voor kiezen om een terrasverwarmer met standaard te nemen. Deze kun je in het midden van jouw terras zetten om de warmte gelijkmatig te verdelen.

Wil je ook extra sfeer creëren met jouw terrasverwarming, dan kan je ook kiezen voor een loungetafel met ingebouwde gashaard. Deze loungetafel is niet alleen een mooie toevoeging aan de rest van jouw tuinaccessoires, maar zorgt ook nog eens voor extra warmte en sfeervolle verlichting.

Feestverlichting

Is jouw terras al wel klaar voor de frisse voorjaarsavonden, maar is het nog steeds een beetje donker? Kies dan voor toffe feestverlichting om jouw terras op te leuken. In plaats van één grote lichtbron in jouw tuin te plaatsen, kun je met feestverlichting kleinere lichtbronnen over jouw terras verspreiden.

Je kunt er voor kiezen om losse lantaarns te verspreiden of om een lichtsnoer over jouw terras te hangen. Mocht je een lichtsnoer op willen hangen, dan kan je zelfs nog kiezen of je gekleurde of heldere lampen wilt. Zo kan je jouw terras helemaal naar wens aanpassen.

Sfeervol terras

Geef jij graag feestjes of nodig jij regelmatig vrienden en familie uit om lekker in de tuin te zitten, dan is het belangrijk dat jouw tuin, en in het bijzonder jouw terras, gezellig aangekleed is. Zorg er ook voor dat jouw terras, naast een terrasverwarmer en sfeervolle verlichting, over een lekkere zithoek of loungeset beschikt. Zo geniet je optimaal van die mooie voorjaarsavonden.